![]() |
Keske Yüregimi Görebilsen.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keske Yüregimi Görebilsen..Ne kadar zor insanın içindekileri dile getirememesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendı icimde baska bır dalga olup geri dönüyor ![]() ![]() Boğazım düğümleniyor ![]() ![]() ![]() ![]() Sustukça sözlerimi dinletemedim ![]() Hayatta bir tek sana hükmedemedim ![]() Nasıl bir kalbin var ki anlamıyorsun Kimin aşkını kimden yasaklıyorsun? Yüregim öyle bir sendeki kelimeler bile yetmiyor bunu anlatmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa sevgi paylasmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüregim öyle buyukki bir görebilsen! sanırım korkuyorsun kaybolmaktan o büyüklükte ![]() ![]() ![]() ![]() Korku dedimde kelimelere dökemediğim onca sey yoksa korkumu?ıste bunun cevabını bilemiyorum ![]() ![]() Bir sunu biliyor ve dile getirebiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bir deli yürek acısındayım, Bak yine kara odalardayım, Bir gece gibi yakınındayım, En büyük aşkım sensin ![]() ![]() En büyük sevdam sensin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|