Giden Mi Kalan Mi Yalnizdir ? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Giden Mi Kalan Mi Yalnizdir ?Seni, benligini o kadar ozlemistim ki, sanki baktigim her tarafta senin o vazgecilmez yuzunu, o benliginin acikca yansidigi o essiz yuz ifadeni göruyordum ![]() ![]() Ama icimden gelen aliskin oldugum o his, bana yalniz oldugunu ve bana sordugun o sorunu cevabini senin coktan buldugunu, kalanin yalniz oldugunu kabullendigini ve bedeli ne olursa olsun senin yaninda olmamdan baska bir sey istemedigini soyluyordu![]() ![]() Ama bilirsin, icimden gelen o seslere inanmayi sevmem ben![]() ![]() O hisleri yasamimda karsilastigim yapmacik insanlara benzetirim![]() Ne olduklarini ve neler yapabileceklerini bilirim, ama asla inanmam ve guvenmem onlara ![]() ![]() guvenmek istemem![]() ![]() Sanki ben istedigim, ben dusundugum icin iyi gorunurler gozume, ama gercekle hicbir alakalari yoktur![]() ![]() Iste bu yuzden inanmak istemiyordum yalniz kaldigina, aci cektigine, beni ozledigine ve ne olursa olsun beni bekleyecegine![]() ![]() Aci cektirmeyi sevmem ben, bilirsin![]() Aci cekmek, yalniz kalmak ve o sessiz yalnizliklarda icimden ismini sayiklamak, yanimda olman icin umutsuzca yalvarmak bana gore ![]() ![]() Beni buna sen alistirdin, ben buna alistim, aci cekmek artik yandasim![]() ![]() Ben bunlari yasarken aynilarini senin de yasamani kaldiramam Yalnizligi ben yasamaliyim, sensizligin acilarini, isyanlarini ben cekmeliyim, tek basima![]() ![]() Sen ne kadar anlamaya calissan da, sensizken yasadiklarimi asla yasayamazsin, hissedemezsin![]() Kalan degil, gidendir yalniz kalan sevdigim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|