|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adayım, aşkı, bağımsız, kalkındırma, partisinde |
![]() |
Aşkı Kalkındırma Partisinde Bağımsız Adayım! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkı Kalkındırma Partisinde Bağımsız Adayım!Aşkı Kalkındırma Partisinde Bağımsız Adayım! Ben solcuyum bayım! Aşkı kalkındırma partisinde bağımsız adayım! Sıradan bir gündü ![]() ![]() Herkes her şey sıradandı işte ![]() ![]() Herhangi biri bilmeden adını ağzına alırdı ![]() ![]() Yüzümde ne kadar gülümseme varsa Sırtından bıçaklanırdı ![]() ![]() Önce hiç konuşmamıştık! Aslında günün konuşmasını ezberleyip gelmiş gibi bir halin vardı ![]() ![]() Ayrılıyorduk! Beni sana çarpıp Seni başka aşka bölüyorduk! Sonra söze başlamıştın ![]() ![]() Konuşuyordun! Durmadan ![]() ![]() Üstüme binlerce sözcük kusuyordun! Konuşuyordun! Bir ayrılığın en anlamsız cümlelerini ortalığa savuruyordun! Dinliyordum! Dudağının arasından çıkan gitmeliyim mermisiyle Gözümü kırpmadan vuruluyordum Anlamıyordun ![]() ![]() Sonra bitti ![]() ![]() Ölür gibi bitti ![]() ![]() Belki de haklıydın biten aşk pas tutmazdı ![]() ![]() Bitmişti iyi ki ![]() ![]() Şimdi sen ![]() ![]() Gurur duy kendinle ![]() ![]() Kendini yok etme konusunda hiçbir sihirbaz su dökemez eline |
![]() |
![]() |
|