![]() |
Kıyamam Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıyamam SanaSevsen de , hadi git ne olur Yağmurlarda üşümeni istemem gülüm ![]() Kıyamam sana , bilirsin ![]() Senin gözlerine yağmurlarım inmesin ![]() Kara bulutlarım yüreğini incitmesin ![]() Ben yağmurlarda yaşamaya alışkınım ![]() Sen güneşli sabahlara uyanmaya layıksın gülüm ![]() Hadi koş ne olur aydınlık sabahlara ![]() ![]() Kıyamam sana bilirsin, Dokunma seni seven yüreğime ![]() Dikenimle kanamasın narin ellerin, Acılarımla yanmasın yüregin ![]() Daha fazla ağlamadan gözlerin, Hadi git ne olur ![]() Sen, baharların kınalı çiceği, Ben, karlı dağların yaralı dikeni ![]() Ben acılarla yaşamaya alışkınım ![]() Sen ise baharlara layıksın gülüm ![]() Hadi koş kırlara, mevsim baharlara Her sabah, Sen gözlerinle baharlara uyanırsın ![]() Ben ise karakışlara ![]() ![]() ![]() Kıyamam sana, bilirsin ![]() Karakışlarda üşümesin ellerin Ayazlarım üşütmesin yüreğini ![]() Seni ölümüne sevsem de Hadi gine olur git ![]() Ben karakışlarda yaşamaya alışkınım ![]() Baharlarına hazanlarım erişmeden Hadi koş kınalı saçlarınla Güneş huylu yetimlerin pembe düşlerine ![]() ![]() ![]() Su, hiç ateşi ağlatabilir mi ? Yağmur, hic güneşi ıslatabilir mi ? Hadi git ne olur ![]() Durma daha fazla karanlıklarımda ![]() Hadi koş ne olur güneşli sabahlara ![]() Mutluluklar sadece sana yakışır gülüm ![]() Merak etme sen beni, Baharın koynunda gülümsüyorsan, Gülüşünle ayazlarda ısınırım ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|