![]() |
Benden Habersiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benden HabersizDüşünüyorum; Saçının gece siyahını, gözlerinin O gülücükler saçan kahverengi bilinmez esrarını, Ve güzelliğinden yoksun mutluluğumu, Düşünemiyorum ![]() Oysa Sen? Benden habersiz ![]() ![]() ![]() Örtüyorum Üzerini umutlarımın, Seni her gördüğümde hatırladığım uzaklığımızı ![]() Ama en temiz hayalerimin üzerini, Örtemiyorum ![]() Sense Benden habersiz ![]() ![]() ![]() Sürüyorum Keyfini esaretinin Esirin olduğum halde özgürlüğü sorduklarında Sensiz bir an yaşamayi, nefes almayi, Sürdüremiyorum ![]() Sen? Benden habersiz ![]() ![]() ![]() Düşlüyorum Gözlerindeki yansımayi, gülücüklerinde olmayı, Gördükçe senden utanıp kızaran güneşi, Düşünemiyorum mutlu olacağımı, Sensiz bir hayatı, Düşleyemiyorum ![]() Evet Sen Benden habersiz ![]() ![]() ![]() İstiyorum Aşkımı itiraf edebilmeyi Aşk sensin diyebilmeyi martılarla uçuşurken, gözlerinde ![]() Büyünün bozulmasını, mutluluğumun hüzünlenmesini İstemiyorum ![]() Hep böyle kalacak olan sen, Benden habersiz ![]() ![]() ![]() Ben umutsuz ve sensiz |
![]() |
![]() |
|