08-26-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Adresini Bilmeyen Mektub
İlk kez seni bir kafede gördüm Doğruca senin gözlerine bakıyordum Sen de qaliba bunu fark etdin Ben de arkadaşımla pencerede oturmuş bir şeyler içiyorduk Sonra siz benim arkama düşen masaya geçdiniz Ben artık seni görümiyordum Sonra sizin arkadaşlarınız geldi Gözlüklü olanı qaliba müzisyen İlk kez kafeye geldiyinde yanında başı örtülü arkadaşın vardı O qaliba beni sevmedi Bak ben kendim hakda ne desen sana anlata bilirim Sadece seni bir tanısam, yakından bir defa görsem Ne yaptığımın farkında bile değilim
Nasıl biliyormusun ? Ben aslında çok ciddi, işini bilen, neyin nerede ve ne zaman yapılmasını bilen kendime hakim biri idim Üstesinden gele bilmeyeceyim iş yoktu düşünüyordum Bir şey yazarken ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum Ben hayatımda sayısını unutduğum kadar sınavlarda oldum, hatta üniversite sınavında bile hiç heyecanlanmadım Şimdi bunu yazarken çok heyecanlanıyorum Sebebini bilmiyorum Seni düşünmekten kendimi men edemiyorum Şimdi sen bunu okuyub arkadaşlarınla güle bilirsin ama ben şimdi bunu düşünmüyorum Sadece seni, gözlerini düşünüyorum Güzel bakışını İnan ressam olsaydım şimdi çokdan resmini yapmışdım Gözümün önünden hiç kayb olmuyorsun İlk kez böyle bir şeyi yaşadım Qaliba sana aşık oldum Bunu başka türlü açıklamam çok zor Ben pat diye söyledim Bu aslında bir az cesaretli olmamdan Haklı olarak sora bilirsin Sen kimsin ki? Ben seni tanımıyorum!
Hayatda imkansız olan bir şey yoktur Seni bir tanısam, bir sesini sesimle, fikrini fikrimle buluştura bilsem, acaba bu işin sırrını aça bilir miyim, diye düşünüyorum Doğrusu bir az araştırdım Bunun adına «ilk bakışdan aşk» da diyorlar Bir şeyi biliyorum Sen oradasın, ben senin oralarda bir yerlerde olduğunu biliyorum Seni tanımayı çok istiyorum
Bu mektum bilmem nasıl oldu Bu mektubu sana nasıl ulaştıracağımı hiç bilmiyorum Seni bir daha bir yerde göreceğimi bile bilmiyorum
Beni aramanı sabırsızlıkla bekliyorum
|
|
|