Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bugün, geçtim

Bugün Senden Geçtim

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bugün Senden Geçtim

Bugün senden geçtim
Zaman geçmeyecek artık
Ellerim kesik bedenim hissiz
Yarım kalmış bir cümleyim artık
Bizsizliğe bir adımda ben attım bugündüne kadar bizi sensiz yaşamaya karar veren benbugün ilk kez tohumlarını attım yüreğimeaklıma bizsizliğin Bir gidişde benden olsun dedimBir kaç akşamda benim gidişime içelim istedim Gittim senden
Zor oldu Çok zor hemde Hayallerimi katlayıp görünmez kutulara kaldırdımDokunduğun herşeyi dikkatle topladım evimin her köşesindenBunca zaman defalarca deneyip neden yapamadığımı daha iyi anladım Gitmiş olsanda dönüşlerine kitlenmişdim çünküumutlarım sağdılarVe sözde kimse öldüremezdi onlarıBir tek ben yapabilirdimbir tek bende saklıydı hakları Bende yaptım Dönüş umutlarını öldürdüm Bir gidişde ben verdim bu sevdaya Gittim
Yarım bıraktınyarsız bıraktın beni
Yalnız değilıssız bıraktın beni
Suskunluklarımdurgunluklarımsenin gidişinle adet edindiğim herşeyibir ara senden kalanlarla birlikde götürmek için gelgörünmez kutularımdaki hayalleröldürdüğüm umutlar hepsi sende kalsın İstemiyorum artıksusmakİçimdekini gizlemek bana göre değil ki hem Ben yeni umutlara gebe kalmak istiyorumsenden uzakiçinde sen olmayan hayaller kurup peşinden gitmek istiyorumAnla iştebende gidiyorum
Bugün senden geçtim
Zaman geçmeyecek artık
Ellerim kesik bedenim hissiz
Yarım kalmış bir cümleyim artık
İçimde koca bir boşluk varmeğer senden kalanlar ne çokmuşlarŞimdi bir başkasının o boşluklara yeni anılar ekmesine izin vereceğimYapamam diyordum olmaz aklımda fikrimde sen varken bir başkasının gözlerine bakamam diyordumYaptım
Belki sana baktığım gibi değildibelki sen gibide bakmadı o gözler banaama gittim işteGittim

Yarım bıraktın yarsız bıraktın beni
Yalnız değilıssız bıraktın beni
Birinden gitmek ne kadar zormuşHerşeyi kabullenip sonu belli olmayan bir hiçe doğru yol almakSanada kolay değildi biliyorumama kızıyorum işte sana lanet olsun kızıyorumHerşeyiyle yarım bıraktın bu aşkıBir ben değilim yaralı çıkan bu aşktan biliyorum Gözlerimin önünde eriyişini izliyorum Ama kızıyorum işte kızıyorum Yüreksizliğine kızıyorumBu kadar kolay harcayışına kızıyorumPişmanlıklarına kızıyorumHabersiz gidişine kızıyorumİstediğin oldu işte dünyam gidiyorum bende gidiyorum
Yapamam dediğim şeyi yaptımGidişinle gördüğüm her yüze sen gibi bakan benbir başkasına sen olmadığını bile bile baktım
Gözünaydın dünyamgözünaydınBENDE BENDE BU AŞKI ALDATTIM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com