|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acılarımı, çoğalacak, gidişin, unutturacak |
![]() |
Acılarımı Unutturacak Kadar Çoğalacak Gidişin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılarımı Unutturacak Kadar Çoğalacak GidişinBir gece yarısı tedirginliğindeyim ![]() ![]() Gitmelere ait tüm hikayeleri toplayıp savururken içimden İçimin buz kestiği yerden çıkıp geliyorsun gözlerime ![]() Umrumdan taşıyor zamansızlığım ![]() İsmin içimde titriyor ![]() Sesin sesime düşüyor ses veriyorum ![]() Oysa sen en sağır yarasın yüreğimde ![]() ![]() ![]() Gözlerini günceme düşürdüğümden bu yana, yorgunum gitmelerin tümüne ![]() Gidişin geliyor aklıma, susmak çörekleniyor yüreğimin en yangın yerine ![]() Susuyorum ![]() ![]() ![]() Beynimin içinden uğultularla cehennem şarkıları geçiyor ![]() Ben inadına susuyorum ![]() ![]() Sustukça parçalanmışlığımızı bütünlerim sanıyorum ![]() Ey yar, kanıyorum ![]() Gözlerini günceme düşürdüğümden bu yana, dipnotlarda çürüyor sevda adına ne varsa ![]() Gizli bir ürküntü yokluyor yüreğimi, Sol yanımdan ürküyorsun incinmişliklerine ![]() O puslu sessizliğin geliyor ardı sıra, Ey yar, gerçekten konuşabiliyor muyduk seninle, bütün kelimelerle ![]() ![]() Gözlerini günceme düşürdüğümden bu yana, en hoyratı dökülüyor suretime cevapsızlığının ![]() Yüzüm seğiriyor ![]() Yüreğim seğiriyor ![]() Acılarımı unutturacak kadar çoğalacak gidişin biliyorum ![]() Unutacağım diyorum ![]() Ya da unuttum sanacağım ![]() Ah ne çok beklemiştim gelmeyişlerini, sen geldiğindeyse düşürmüştüm düşünden kendimi ![]() Senin gözlerinde cevapsızlık Benim dudaklarımda yanıtsız sorular, Dile gelmeyen serzenişlerin hırsıdır, susuşlar ![]() ![]() ![]() Boşver aldırma ![]() ![]() Bir yerinden inadına bağlıyken varsıllığımıza Bir yerinden inadına kopmuşsak Yitmişlik biraz daha sinmiş olmalı acıyan sevdamıza ![]() ![]() ![]() Gitmelere adanmış sözcükler geçiyorsa sokak aralarımızdan ![]() Adımla durma, Korkma, kesik kesik uğultular geliyorsa, Duvarlarına yüreğimizi savurduğumuz evler yıkılırken Yıkımdan çoğaltırımda seni, Bütün enkazlardan sağ çıkarırım bizi ![]() Ey yar, görüyorsun ya sonunda yine Aşk kaybediyor, hayat kazanıyor |
![]() |
![]() |
|