![]() |
Başı Belirsiz, Sonu Belli Sevda Bedeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başı Belirsiz, Sonu Belli Sevda BedeliGöz yaşıma bide gönlüme geçmez benim sözüm ![]() Bir yere bir göğe bakarım, Yar bana şimdi Bulut ağla, Toprakta çiçek sev der ![]() Güneş batarken ağla, Doğarken sev der ![]() Dal kırıldı mı sevme ağla, Çiçek soldu mu sevme ağla der ![]() Ben çiçeği, güneşi dinledim sevdim seni ![]() Bulutu, güneşi dinledim ağladım ![]() Sevdim ağladım ![]() Ağladığımı sevdim ![]() Sen dal kırdın çiçek soldurdun ![]() Bu şehri, güneşi, çiçeği göz yaşlarımla boğmadan ![]() Güneşin bir daha doğmasına izin ver git ![]() Kırık dallar solmuş çiçekler dile gelmeden git ![]() Sıcak yaz sonrası Ayaz kış öncesi İkisinin arası bir mevsimde, Yaprak sarartır dal kırarsın yeniden ![]() Kuşlarımı, kelebeklerimi kovarım bu şehirden Boğarım bu şehri bu mevsim ![]() Ölüme ne kadar yaklaşırsam, O kadar çok bulutu gün batımını dinlerim ![]() Belirsiz başlangıçlar, Belli sonların en yitik kahramanı olurum yine ![]() Bu şehri, güneşi, çiçeği boğarım yeniden ![]() Yeniden sorarım çiçeğe, güneşe belki bir gün ![]() Ayrılıklar başlangıcında ![]() Aşklar sonunda Sorarım buluta, sorarım gün batımına ![]() Kırık dallara, solmuş çiçeklere sordurma dan git ![]() |
![]() |
![]() |
|