![]() |
Hiç İyi Değilim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hiç İyi Değilimİyi değilim aşkım; umutsuzca uyanıyorum sabahları ![]() ![]() Güneş yüzüme vurdukça daha bir karanlık oluyor günlerim ![]() Kahvaltı saatlerimi hep kaçırıyorum ![]() Bilirsin sigara iştahımı kesiyor ![]() ![]() Öyle pek özenmiyorum üstüme başıma ![]() ![]() Ne geçerse elime giyiyorum ![]() sen yoksun ya "güzel görünüyorsun" demesinler istiyorum ![]() ![]() Yine en arka koltuğunda oturuyorum minibüsün yine camda oluyor gözlerim ![]() ![]() sen tutmuyorsun ya elimi cebimden hiç çıkartmıyorum ![]() ![]() Değerli Misafirimiz, Bu konuya ait diğer resimleri görebilmek için ÜYE OLUNUZ İyi değilim aşkım; Herkes sana benziyor sanki ![]() ![]() saçı az daha kısa olsa biraz daha içten gülse ![]() ![]() daha çok benzeyecek olanları ayırıyorum ![]() yoksun ya yokluğun da yepyeni senler arıyorum ![]() ![]() En zor geceler oluyor ![]() İzlediğimizi izlemiyorum, senin uyuduğun saatlerde uyumuyorum ![]() Olur ya bir rüyada karşılaşma ihtimali… İyi değilim aşkım; Unutuyor gibi yapıyorum ![]() Biriken yaralarımı acıtmasınlar diye hiç kanatmıyorum ![]() Seni de kan tutardı hani ![]() ![]() Bak görüyorsun bunu bile hatırlamıyorum ![]() ![]() iyi değilim aşkım; Artık şiirlerimde yok süslü kelimelerle sana seslenecek ![]() Adının geçmediği cümlede O GİTTİ diyerek, sevgiyi anlatmak çok zor oluyor çünkü ![]() Kağıda kaleme dokununca kömür değil, gözyaşım dökülüyor ya, ziyan oluyor sayfalarım… ![]() Bir de Pazar günleri var tabi ![]() Hiç buluşmadığımız bir yerde hiç hiç bilmediğin bir saatte seni bekliyorum ![]() Gelmen pekte anlam ifade etmiyor ![]() Ben seni beklemeyi hala çok seviyorum… ![]() İyi değilim aşkım ![]() ![]() Daha bencil oldu duygularım daha çok ben demeyi, daha çok sabretmeyi öğrendim ![]() sayısız yalanlarla ‘’çok özledim’’ seni demeyecek kadar ![]() ![]() Yokluğunla aramda inanılmaz bir dostluk başladı ![]() Kimseyi almıyoruz aramıza ![]() ![]() bak benden başka sen, senden başkada düşüncem yok satırlarımda ![]() ![]() iyi değilim aşkım ![]() ![]() Hiç iyi değilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|