![]() |
Ben Seni Neden Mi Sevdim ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Seni Neden Mi Sevdim ?Ben seni okyanusun derinliginde buldum da sevdim Parlak bir inciydin benim icin Paha bicilmez bir inci ![]() ![]() ![]() Ben seni soguk ve yagmurlu bir gunde Seni dusunurken gulusundeki sicakligini icime dolupta Beni sardigi bir anda sevdim ![]() Seni sadece selvi boyunsarı saclarin yada boncuk gozlerin )) Guzel bir yuzun var diye degil ![]() ![]() Fikirlerinle konusmandaki guzelligin Ve benim o kor halde yanan yuregimle sevdim ![]() Ben seni derinden hissederek sevdim ![]() Her kalp atisimda vucudumun dort bir kosesine yayildigini ![]() ![]() Beni sardigini her nefes alisimda Cigerlerime isledigini bilerek sevdim ![]() Seni kis gecelerinin o soguk yataginda Birlikte uyuyup beni isittigini Yaz sicaginda uyuyamayip SIKINTILARIM oldugun Ve ruyalarimda bulustugumuz gecelerde sevdim ![]() Senin ellerinden tutup kanimin kaynadigi Kalbimin yerinden firlayacagini hissettigim anlarda O islak dudaklarinla beni sevdigini soyleyecegin anlari dusunerek sevdim ![]() Ben seni o sensiz anlardaki bos ve degersiz gecen dakikalarda Kayip zamanlarimizda seni arayip bulamadigim Caresizlik icinde oldugum icki sofralarini dost bildigim anlarda sevdim ![]() Sen ne kadar uzak olsanda ![]() ![]() ![]() Aramizdaki kilometreler ne kadar coksa Bende seni o kadar yogun ve o denli cok sevdim ![]() Seni kalbimde yanan atesin ile Zihnimde olusan hayellerin o ay parcasi cehrenle Bana derinden bakan o gozlerindeki isiltiyi gorecegim anlari beklerken Kalbimin yanip tutustugu anlarda Gelip o bu atesi alevlendirerek Bana sarilarak beni sevdigini soylecegin anilari dusunerek sevdim ![]() Korkuyorum! ![]() ![]() Hakkettigin mutlulugu sana vermemekten korkuyorum ![]() Seni beni sevdiginden fazla sevememekten kokuyorum ![]() Senin sevgine layik olduktan sonra Baskalari tarafindan o sevgiyi kaybetmekten Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Seni kazandim derken kaybetmekten korkuyorum ![]() ![]() ![]() Aramizdaki maneviyat haricindeki ucurumlardan korkuyorum ![]() ![]() ![]() Senin kalbini daha fazla kirmaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() O temiz masum goz yaslarini daha fazla akitmaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() Evet Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Seni kaybetmektenseni daha fazla uzmektenkorkuyorum ![]() ![]() ![]() Sana kendimi ifade edememekten korkuyorum ![]() ![]() ![]() Yada yanlis anlasilmaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ucurumun kenarindayalniz kalmaktan korkuyorum ![]() ![]() Dostluguna doyamadanuluorta yalniz kalmaktankorkuyorum ![]() ![]() ![]() Yuregimdeki o ince sizininbir gun cogalmasindan Ve beni sarmasindan korkuyorum ![]() ![]() ![]() Sevgi denen guzelligininbir gun beni terk etmesindenkorkuyorum ![]() ![]() Dostlugun olupyerine nefretin yesermesinden korkuyorum ![]() ![]() Korkuyorum evet ![]() ![]() ![]() Seni kaybetmekten ve seni daha fazla uzmekten korkuyorum ![]() ![]() ![]() Bir cicek misali ne ellemeyenede koparmaya kiyamiyorum ![]() ![]() ![]() Uzaktan seyrediyorum cunku ![]() ![]() ![]() Seni daha fazla incitmekten korkuyorum ![]() ![]() Omrunde yasadigin mutlulugu huzuru Sana yasatamamaktan korkuyorum ![]() ![]() Sana kalbimden fazlasini verememekten korkuyorum ![]() ![]() ![]() Sonunda sana gozyasindan baskabir sey birakamamaktan korkuyorum ![]() ![]() Seni sevmekten degil Dostlugunu suistimal etmekten Seni kaybetmekten ve degerini bilememekten Ve Yuce Rabbime ![]() Korkuyorum ![]() ![]() Belkide cok fazla korkuyorum ![]() ![]() ![]() CUNKU BEN ILK DEFA SEVIYORUM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|