![]() |
Ben Seni Uçsuz Bucaksiz Sevdim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Seni Uçsuz Bucaksiz Sevdim...![]() Ben seni uçsuz bucaksız sevdim ![]() Düşman değilim Aramıza giren yollara O gri, mor sıra dağlara ![]() ![]() ![]() Sen yoksun diye İnim inim inlediğim ![]() ![]() ![]() O buz gibi soğuk esen rüzgarları Bizim şarkımız diye dinlediğim ![]() ![]() Bitmek bilmeyen Gecelerdeki o zifiri karanlıklarda ![]() ![]() ![]() Bir başıma kaldığım için Pişman değilim ![]() Ben seni uçsuz bucaksız sevdim ![]() Oya gibi işledim yüreğimde seni ![]() ![]() Şiirlerimle çizdim resmini Kimseler bilmesin Kimseler söylemesin diye Bir sır gibi sakladım ismini ![]() ![]() Bir kere çağırsan ![]() ![]() Koşa koşa gelirdim sana Anlasana ![]() ![]() ![]() De ki, Kar yolları kapadı Hava alnından hiç bir uçak kalmıyor Yolcu otobüslerin hepsi Oto garda bekliyor ![]() ![]() Bütün trenler istasyonda duruyor ![]() Bu nedenle gelemiyorum ![]() De ki, Ateşler içindeyim, Adım atacak halim yok ![]() ![]() Hastayım ![]() ![]() De ki, Yakın bir akrabam öldü Acılar içinde Yastayım ![]() ![]() De ki, Bunun için gelemiyorum ![]() Oysa, Bir kere bana gel deseydin Koşa koşa gelirdim sana ![]() ![]() ![]() Anlasana ![]() ![]() ![]() Varsın senden ses seda çıkmasın ![]() Varsın bu sevda ateşi Benim yandığım kadar Seni yakmasın ![]() ![]() Ne çıkar ? Ben ne vartalar atlattım ![]() ![]() Ne acılar yaşadım ![]() Ne hasretliklere katlandım da Bu günlere geldim ![]() Yine de, Bir gün olsun '''off''' demedim ![]() Ben seni uçsuz bucaksız sevdim ![]() |
![]() |
![]() |
|