![]() |
Gelirsen Bırakamam Belki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelirsen Bırakamam BelkiMiladı dolmuş kelimelerin ![]() ![]() Kendimi bitirdim önce, celladı oldum senli seferlerin ![]() Ne kadar yol varsa bu şehirde, ateşe verdim her birini ![]() Bütün gelişlerin katiliyim anlayacağın, Tüm bekleyenlerin faili! Kanadı hançerlenmiş, ömrü bilenmiş zamanların ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstilası fiili ömrünün firari öyküsüydüm ![]() Gülüşünü çaldılar önce, sonra gözlerini! Hiç bir "olur"u yoktu gelmez vakitlerin ![]() ![]() Elleri kan, yüreği bileyli ![]() ![]() Anladım nicedir çocuk; Bazi aşkların bedeli ön ödemeli! ![]() ![]() Hiç sevmedim, sevemedim dönüşlere gebe gelişleri ![]() Hiç bir rengi, hiç bir tadı, hiç bir adı olmayan, Bitmesi olası, içi dışı kahrolası gidişleri ![]() ![]() ![]() Oysa sen ![]() ![]() Bir yanı tutsak, Bir yanı firari ![]() ![]() ![]() Hangi yanını sevmeli ki? Hangi mevsimde sevmeli seni? Belki de ertelemeli ![]() ![]() ![]() Hani o dar vakitli zamanlarda bir aşka dokunmak, bir yarayı can evinde bulmak hani ![]() ![]() Ve yok saymak için herşeyi, Ertelenen içi dışı boş, gövdesi kan gitmeler gibi; Belki de rengini kara tutmalı sevdanın, hala kınındayken hançeri ![]() ![]() Diyorum ya bitanem; Boşver ![]() ![]() Bakma bana sen! Yüreğinin mahzeninde yangından ilk kurtarılacaklarına niyet iç yine ![]() ![]() ![]() Ben göçebe, Ben zalim, Ben bildiğin ![]() ![]() ![]() Geleceksen yine de, Ucunu yak dönüşlerin ![]() Gelirsen; Bırakamam belki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|