![]() |
Ben En Çok Sende Sevdim Çocuk Olmayı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben En Çok Sende Sevdim Çocuk Olmayı...Ben en çok sende sevdim çocuk olmayı ![]() ![]() ![]() Gül yanaklı çocuklarla kovalamaca oynamayı yada elimdeki simidi bir sokak çocuğuyla paylaşmayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben en çok sende sevdim yaşamayı ![]() ![]() ![]() ![]() Yollarda yürümeyi duraklarda beklemeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben en çok sende sevdim tutsaklığımı ![]() ![]() ![]() Bu odada oturup umutla “görüş gününü “ beklemeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben en çok sende sevdim inat etmeyi ![]() ![]() ![]() Belki umutsuz ama kocaman bir sevda büyütmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben en çok sende sevdim gökyüzünü ![]() ![]() ![]() Yıldızlardan dilek tutmayı seninle aynı Ay’a bakıyor olmayı aynı gökyüzünü paylaşmayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ben en çok Seni sevdim her şeyin ötesinde ![]() ![]() ![]() Yüreğimdeki yerini sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|