Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, çok, olmayı, sende, sevdim

Ben En Çok Sende Sevdim Çocuk Olmayı...

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben En Çok Sende Sevdim Çocuk Olmayı...

Ben en çok sende sevdim çocuk olmayı

Gül yanaklı çocuklarla kovalamaca oynamayı yada elimdeki simidi bir sokak çocuğuyla paylaşmayıBazen oyuncaklara sarılıp ağlamayı sevdim sendeKaranlıktan korkar gibi sensizlikten korkmayıaklıma gelen ne varsa hepsini sana anlatmayıOyuncaklarıma ikimizin adını verip onları birbirine kavuşturmayı sevdimKüçücük çocukların kocaman yürekleriyle sevdim

Ben en çok sende sevdim yaşamayı

Yollarda yürümeyi duraklarda beklemeyiGökyüzünü seyretmeyiÇiçek koklamayı papatyalardan fal bakmayıAcıkmayı yemek yemeyi bir de sana susamayı sevdim

Ben en çok sende sevdim tutsaklığımı

Bu odada oturup umutla “görüş gününü “ beklemeyiSana halatlarla zincirlerle kelepçelerle bağlanmayıSevdana hapsolup günlerce adını sayıklamayı sende sevdim

Ben en çok sende sevdim inat etmeyi

Belki umutsuz ama kocaman bir sevda büyütmeyiÇok küçük bir ihtimal bile olsa bana gelişini inatla

Ben en çok sende sevdim gökyüzünü

Yıldızlardan dilek tutmayı seninle aynı Ay’a bakıyor olmayı aynı gökyüzünü paylaşmayıAynı gökyüzünden dökülen yağmurla ıslanmayı sevdim

Ama ben en çok Seni sevdim her şeyin ötesinde

Yüreğimdeki yerini sevdimDuruşunu umman bakışlarınıSusuşunu konuşmanıMutluluk veren sesini o kocaman yüreğini ve bir de dokunamadığım ellerini sevdim Ben en çok sende sevdim seni sevmeyi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com