Beni Güzel Hatırla Gidiyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beni Güzel Hatırla Gidiyorum´Beni güzel hatırla bunlar son satırlar ![]() ![]() Farzetki bir rüzgardım esip geçtim hayatından![]() yada bir yağmurBeni güzel hatırla GİDİYORUM sel oldum sokağında sonra toprak çekti suyu![]() ![]() ![]() Kaybolup gittim belkide bir rüya idim senin için ![]() ![]() Uyandın ve ben bittim![]() ![]() Beni güzel hatırla![]() Çünkü sevdim seni ben herşeyini![]() ![]() Sana sırdaş oldumBeni güzel hatırla GİDİYORUM dost oldum koynumda ağladın![]() Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini![]() ![]() Beni üzdün kınamadım![]() ![]() Alışıktım vefasızlığa el oldun aldırmadım![]() ![]() Beni güzel hatırla![]() ![]() Sana unutulmaz geceler bıraktım![]() ![]() En yorgun sabahlar![]() ![]() Sana gülüşümüBeni güzel hatırla GİDİYORUM gözlerimi sonra sesimi bıraktım![]() ![]() En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka![]() ![]() Söylenmemiş merhabalar sakladım her köşeye![]() ![]() ![]() Vedalar bıraktım dudaklarda ![]() ![]() Ne ararsan bir sevdanın içinde; Fazlasıyla bıraktım ardımda![]() ![]() Beni güzel hatırla![]() ![]() Dizlerimde uyuduğunu düşün![]() ![]() Saçını okşadığımıBeni güzel hatırla GİDİYORUM üşüyen ellerini ısıttığımı![]() ![]() Mutlu olduğun anları getir gözünün önüne![]() ![]() Alnından öptüğüm dakikaları![]() ![]() Birazdan kapını çalan kişinin ben olabileceğimi düşün! ![]() Şaşırtmayı severim biliyorsun! Bu da sana son sürprizim olsun![]() ![]() Şimdi seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum![]() ![]() ![]() Beni güzel hatırla GİDİYORUM ![]() ![]() |
|
|
|