Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gidiyorum, güzel, hatırla

Beni Güzel Hatırla Gidiyorum

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Güzel Hatırla Gidiyorum

´Beni güzel hatırla bunlar son satırlarFarzetki bir rüzgardım esip geçtim hayatındanyada bir yağmurBeni güzel hatırla GİDİYORUMsel oldum sokağında sonra toprak çekti suyu

Kaybolup gittim belkide bir rüya idim senin içinUyandın ve ben bittimBeni güzel hatırlaÇünkü sevdim seni ben herşeyiniSana sırdaş oldumBeni güzel hatırla GİDİYORUMdost oldum koynumda ağladınYüzüne vurmadım hiçbir eksikliğiniBeni üzdün kınamadımAlışıktım vefasızlığa el oldun aldırmadımBeni güzel hatırlaSana unutulmaz geceler bıraktımEn yorgun sabahlarSana gülüşümüBeni güzel hatırla GİDİYORUMgözlerimi sonra sesimi bıraktımEn güzel şiirleri okudum gözlerine baka bakaSöylenmemiş merhabalar sakladım her köşeye

Vedalar bıraktım dudaklardaNe ararsan bir sevdanın içinde; Fazlasıyla bıraktım ardımdaBeni güzel hatırlaDizlerimde uyuduğunu düşünSaçını okşadığımıBeni güzel hatırla GİDİYORUMüşüyen ellerini ısıttığımıMutlu olduğun anları getir gözünün önüneAlnından öptüğüm dakikalarıBirazdan kapını çalan kişinin ben olabileceğimi düşün! Şaşırtmayı severim biliyorsun! Bu da sana son sürprizim olsunŞimdi seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum

Beni güzel hatırla

GİDİYORUM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com