![]() |
Aşkimin Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkimin TarifiSana nasıl anlatsam bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kelime topluluklarını defalarca senin için ama yalnız senin için tekrarlayabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() Dağlar gibi sende içimde çok büyük tutunulması zor bir yerdesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Su gibi berraksın ama içimdekileri de alıp götürüyorsun,yol gibi senin de sonun yok; yani seni sevmenin sonu yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz geçen bir gün değil bir salise bile düşünemez oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz bir hayatın oksijensiz yaşamdan farkı yoktur ![]() ![]() Seni seviyorum ,Seni seviyorum,Seni seviyorum,Seni seviyorum,Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşkimin Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkimin TarifiSEN BEN ISEN, BENDE SEN ISEM, DINLE O ZAMAN EY YAR! Sana nasıl anlatsam bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kelime topluluklarını defalarca senin için ama yalnız senin için tekrarlayabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() Dağlar gibi sende içimde çok büyük tutunulması zor bir yerdesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Su gibi berraksın ama içimdekileri de alıp götürüyorsun,yol gibi senin de sonun yok; yani seni sevmenin sonu yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz geçen bir gün değil bir salise bile düşünemez oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz bir hayatın oksijensiz yaşamdan farkı yoktur ![]() ![]() Seni seviyorum ,Seni seviyorum,Seni seviyorum,Seni seviyorum,Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() BENDE SENI COK SEVIYORUM |
![]() |
![]() |
|