![]() |
Sen Tümörümün Kusuruna Bakma! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Tümörümün Kusuruna Bakma!Sen Tümörümün Kusuruna Bakma! Bir yerde duyarsın adını, Ya da herkesin bildiği ama sadece ikinize yazıldığını düşündüğünüz bir şarkı vardır, Onu duymuşsundur ![]() Ve yahut bir resim kendini intihar etmiştir avuçlarına bir defterin içinden… Sonra aramışsındır O’nu ![]() Ya cevap gelemeyen mesaj olmuşsundur bir gece yarısı, Ya da cevapsız çağrı olarak kalmışsındır onun telefonunda… Beni sakın sevme hiçbir şey yoksa ölüm var ![]() Birbirlerine tapanların aşk bitince aralarında kan davası başlar! Yanındayım, ben hep yanındayım demiştim sana ![]() Susmuştun ![]() Gidiyor musun? diye sorduğumda, Sen kalmıyorsun! demiştin ![]() Ünlem işaretini kafama atarcasına ![]() Yanında olduğumu göstermeyecek kadar karanlık mı o şehirde gece pardon ama? Bekleme desende bekleyeceğimi bilmeni seviyordum en çok… Ve senin beklediğimi bildiğin halde gelmeyişlerine hayrandım ![]() Bir gece yarısı kendini hatırlatan bir tümör gibi karşıma çıktı adın ![]() Kabul et, etme! Evet onca ayrılıktan sonra bu satırları sana yazdım… Beni çoktan unuttuğunu bile unutmuşum, ne saçma! Çok unutkanım bu aralar, Sen tümörümün kusuruna bakma! |
![]() |
![]() |
|