![]() |
Kırgınım Sana. Kırıldım. Acıdı Canım. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırgınım Sana. Kırıldım. Acıdı Canım.Kalbim kırıldı Kızgındın ![]() Kırgındın ![]() Canın acıyordu ![]() Benimde acıyordu ![]() Senin canın acırdı da, benimki durur muydu ![]() ![]() ![]() Seninkinden bir az, bir fazla ne fark ederdi ki ![]() Acıyordu ![]() Yüreğini avuçlarımın içine aldım ![]() Kanıyordu ![]() Kendi yüreğimi bastirip o yaranın üstüne ![]() Acımasın diye uğraştım ![]() Acımamalıydı ![]() Sen ağladın ![]() Ben ağladım ![]() Sen güldün ![]() Ben güldüm ![]() Senin mutlulugun, benim sevincim ![]() Hüznünse, acımdı ![]() Hissediyordum seni, en kötü anında bile ![]() Hayalinle konusuyor, dua ediyordum ![]() Sana ![]() CANIMA ![]() ![]() ![]() Her içimi acı kapladığında ![]() "Güçlü ol" diye fısıldıyordum ![]() ![]() Sen bunu hiç bilmedin, belki hiç hissetmedin ![]() Anla ![]() Senin adına "YAR" dedim, nedir bilir misin anlamı ![]() Bilir misin? "YAR" için ölmek bile güzeldir derler ![]() Öyleymiş ![]() Anladım ![]() Senin için kalkanımı silahımı alıp, savaşa giderdim ![]() ![]() Giderim de hala ![]() Yeter ki sen üzülme ![]() ![]() ![]() Ve yar ![]() ![]() ![]() Kırgınım sana ![]() ![]() ![]() Kalbim kırıldı ![]() Sen duymadin o kırılmayı, duyurmadım sana ![]() ![]() Üzülme diye ![]() Canın acımasın diye ![]() Senin canın acırsa,benimki durur mu ![]() Şimdi yar ![]() Bırak arkamı döneyim, kırılan kalbimi onarırken ![]() Bakma bana ![]() İstemeden açtığın o yarayı görme ![]() İstemiyorum ![]() Üzülme diye ![]() Üzülürsen, üzülürüm ![]() ![]() Gözlerine bakmamı isteme ![]() İsteme akan gözyaşlarımı, görmeni istemiyorum ![]() Ben zaten ağlıyorum ![]() Sen sakın ağlama ![]() ![]() Ve sakın! Sakın! Dokunma kalbime ![]() Kırılan kalbimin kırıkları eline batmasın ![]() Batarsa benim elim kanar çünkü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|