![]() |
Sensiz Olmuyormuş Son Nefesim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensiz Olmuyormuş Son NefesimHer zaman imkansizlari istedigimi biliyorum ![]() vazgecemiyorum ![]() ![]() mi, yalnizligimdan mi, yoksa bugulu gozlerimden mi? Hep kolay gibi gelirdi yalnizlik, tatmamistim ki! Hep kolay gibi gelirdi unutmak, AsIk olmamistim ki! Oysa sen SON NEFESIM ![]() acimasiz ogrettin ki bunlari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Once gozlerin gecti gozlerimden cigliklarla dolu o yolda ![]() gitti ellerimden bir saniyelik kisa bir zamanda ![]() ![]() ![]() ![]() sen gittin iste ![]() kanayan korkunc yarayi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar beni cok sIk arardin SON NEFESIM ![]() rahatladigini soylerdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefonum calmaz oldu ![]() ![]() kalabaligin icinde oyle yalniz, oyle SENSIZIM ki; hicbir kelime anlatmaya yetmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Odama huzun hakim ![]() ![]() ![]() ![]() Iste! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gibi sevmen, deli gibi ozlemen imkansiz iste ![]() ![]() ![]() Sensiz olmuyormus SON NEFESIM ![]() ![]() olmuyormus bu nefes ![]() ![]() onceleri bicak saplanmiyordu sirtima ![]() mayalamiyordu gecelerimi ![]() ![]() ![]() ![]() yazik ki ![]() ![]() ![]() Gozlerimde dans eden, ha akti ha akacak derken yagmur gibi inen yaslar var artik ![]() ![]() ![]() ![]() ormanlarini aratmiyor gozlerim ![]() yagmur gibi gozlerim ![]() ![]() ![]() Ve sen SON NEFESIM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|