![]() |
Şiir Dolu Sessizliğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şiir Dolu SessizliğimBu yeni sayfayı senin için susuyorum, bak şiirim geldi ![]() ![]() ![]() Son belki, belki sonlardan biri yine ![]() ![]() ![]() Bilinmezliklerim küskün, şımarık bir dolu keşkeler ağzımın bir yerlerinde ![]() ![]() ![]() Bu Eylül sessizliği pişmanlıklarda karar kılmış, yapraklar düşerken yoluna düşmüşüm, sonra düşmüşüm kaldıranım yok ![]() ![]() ![]() Ayağıma takılan tüm taşlarda el emeğim varmış meğer ![]() ![]() ![]() Kendi coğrafyanda kaybettin beni ![]() ![]() Kendimi her buluşumda kaybettim seni ![]() ![]() ![]() Kelimelerle çürütüyorum şimdi adına biriken acıları, Şarkılar söylüyorum tuhaf makamlarda, oysa bilmez miyim sen en sağır yarasın içimde, içimin en dilsiz yerlerinde ![]() ![]() ![]() Yarım elma gönül almanın bağışlayıcı büyüklüğüne bile dargınım şimdi ![]() ![]() ![]() Gördüğün rüyalarda artık olmayışıma sitem bile edebilirim ![]() ![]() ![]() Her şeye küfredebilirim hatta, neden aramadan ![]() ![]() ![]() ‘’Ben böyle değildim yaşarken oldum’’ diyen bir şarkıyı alkışlayabilirim ayakta ![]() ![]() Ölüm kriziyim şimdi, gelsem ne fayda ![]() ![]() Bir kin fırtınası göremediğim gözlerinde okuduğum, rakılar ağlıyor yudum yudum, ve sensizliğin sarhoşluğu ayılmıyor ![]() ![]() ![]() Kırgın duygularla dolu cepler de kolay kolay boşalmıyor üstelik ![]() ![]() ![]() Hiçbir gece hazır değilse de ansızın gidişlerine, artık biliyorum, hoşçakalımsı bir fısıltı duraksanmaz, ve yanlış olan benim aslında böyle sevmek bağışlanmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|