![]() |
Meteliksiz Aşk Şiirimsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meteliksiz Aşk ŞiirimsinBu gece odam karanlık Borcundan dolayı teknolojim kesik Fakirim ben biliyorsun Yazdığım şiirler de iş yapmıyor artık Önceleri narin kelimeler bulur Ve aşka bandırırdım satırları Çok okunur, para kazanırdım Ne fatura derdi vardı Ne de alamadığım bir paket sigara Bakkalla aram iyiydi anlayacağın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen var ya kadın sen Seni sevdim seveli Şiirler de terk etti beni Maddeye düşman ettin bu bedeni Sen var ya sen kadın Şair yanıma yazdığım Milyon satacak son şiir yaptın kendini |
![]() |
![]() |
|