Yüreğinden Seni Seviyorum Deyişini Özledim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğinden Seni Seviyorum Deyişini ÖzledimYüreğinden seni seviyorum deyişini özledim Ben seni çok özledim ![]() Sana sarılmayı sarılıp koklamayı![]() ![]() Sımsıcak kalp atışını![]() Ellerimin arasından![]() Akıp giden saçının titrekTellerini özledim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni çok özledim ![]() Derinliğinde kaybolduğumGözlerine ne demeli bilmem ![]() ![]() Mühür gözlerinde ki derinliği![]() Beni sonsuzluğa sürükleyen![]() Ansızın hüzünlerin en çıkmazına iten![]() O derin ve güzel gözlerini özledim![]() ![]() ![]() Ben seni çok özledim ![]() Sesindeki çocuksuluğuVarlığındaki coşkuyu ile ![]() ![]() Kederin o muhteşem yoğruluşunu![]() ![]() ![]() Olmadık zamanlardaOlmadık benzetmelerini ![]() ![]() Hikayelerini dinlemeyiMesela ile başlayan ![]() Ve insanın ruhunu okşayanHecelerinin kelime olmaya ![]() Koşuşunu özledim![]() ![]() ![]() Ben seni çok özledim Yorgun bir akşamda Belki bir cumartesi gününde Yürürken yeşilliklerin içinde Seni solumayı seninle yürümeyi özledim Ben seni çok özledim ![]() Seni seviyorum deyişinin içindeki seni![]() ![]() Ve şiirlerdeki her bir satırınSana dökülüşünü özledim ![]() ![]() ![]() Ben seni çok özledimYağmur yağarken üzerime ![]() Gözyaşlarımı bırakıp gökyüzüne![]() ![]() Başka bir yağmurla sana yağsın diyeUmut etmeyi özledim? Ben seni çok özledim ![]() Kalbindeki insanlara rağmenOrada sıkışacak bir yer bulmak ![]() Ve dışarıda kalmamak için yaptığım![]() ![]() Çırpınışları özledim?Ben seni çok özledim Kahırlanıp içimi dökmeyi Küsüp küsüp barışmamızı özledim ![]() Seni kıskandığım günleri Hayallerimin sultanını özledim Ben seni çok özledim ![]() ![]() Sesini özledimKonuştukça içimi rahatlatan ![]() Ben seni özledimYanımdayken bütün dertlerimi unutturan Gözlerini Özledim ![]() Bir bakışınla içimde fırtınalar kopartan![]() Saçlarını özledim![]() Dokunduğumda içimi titreten Ellerini özledim![]() ![]() Dokunduğumda ayaklarımı yerden kesen![]() Ama en çokBen senin sevgini özledim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni çok özledim Şiirimi okuyan gözlerini özledim Beni sana getiren yollarını özledim Sorun değil mesafe dillerini özledim Kışın sonu bahardır mis kokunu özledim Ben seni çok özledim ![]() ![]() Baş başa kaldığımızda bakışını![]() ![]() Bana hasretle sarılışını![]() Gözlerinle gözlerime gülüşünü![]() Yüreğinden seni seviyorum deyişini özledim![]() ![]() |
|
|
|