![]() |
Olur Ya... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olur Ya...Öyle bir aşk yaşamalıyız, öylesine ben olmalısınki o aşkta, bittiğini söylememeliyim senin gitmen için ![]() ![]() Islığa, ismime ve nefesime ihticacın olmamalı geri dönmen için, öylesine yüzsüzleşmelisin severken beni ![]() ![]() Git desem de gelmeli, beni inadına sevmelisin ![]() ![]() Aramanı beklememeliyim ben, tam sen aklıma düşünce çalmalı telefon ![]() ![]() Beni görmek istediğinde elindeki fotoğraflar az gelmeli, kapının önüne çöp dökmeye indiğimde, seni aniden görüvermeliyim karşımda ![]() ![]() Sen benim pejmurdeliğime gülerken, ben de kendi pejmurdeliğime gülmeliyim ![]() ![]() Bir şey söylemek isterken birbirimize, ikimizde aynı anda söze başlamalıyız ![]() ![]() Tam sana bir süpriz yapmayı düşünürken ben, sen hep daha önce davranmalısın, ve ben her defasında ''kahretsin'' demeliyim ![]() ![]() Bu oyun böyle sürüp gitmeli bir zaman ![]() ![]() Ve bir gün çekip gitmelisin, gitmenle anlamalıyım ![]() ![]() Kızdığın zamanların sesi olmalı kulaklarımda ve kendimle hesaplaşma fırsatı verişlerin ![]() ![]() Kızmaların ardından bağışlayan yanlarını özlemeliyim, affetmeni özlemeliyim, ''affet çocukluktu'' diyebilmeliyim ![]() ![]() Ve bir gün ansızın demli bir çay kokusuyla gelmeliyim aklına, geri dönmek istediğinde, olduğum yerde dizlerimin üstüne çöküp, gözlerimi kapatıp kollarımı açıp, kim gelmiş oyunu gibi beklemeliyim seni ![]() ![]() Farkındaysan bitti artık ![]() ![]() Bu kadar çabuk olmasını istememiştim ![]() ![]() Ama üzülme ![]() ![]() biz değil, sadece şiir bitti sevgilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|