![]() |
Elveda Sevgili Sincabım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elveda Sevgili SincabımSaatler şaşı oldu sana ![]() Dönmüyor yelkovanlar, akrepler şokta ![]() İçi boş ceviz taneleri gibi döküldü yıllar Darmadağın ![]() Uzaklar, Uzaklar girdi aramıza ![]() Bakar ama göremez güzelliğini, ne yapsın? Söyle ne yapsın gözlerim? Ne zaman gözlerimi kapasam, Başucumda nöbetçi Seyrine doyamadığım ela gözlerin ![]() Sasbahı yeşil, Öğlesi sarı, Gecesi kahverengi gözlerin ![]() Hani çocukluğumdan hatıra bir türkü şimdi ![]() Biliyor musun? Seni tanıdıktan beridir, Gecelerim kahverengi ![]() Hani çocukken gözlerine tuttuğum Kız tavlayan aynaların titrek, sevişken ışığı; Yüzünde, bedeninde gezinirken benimdin, hani? Aşk zamanı geçince Asırlık bir ağacı gıdıklamak gibi Keşkesiz, Yaşanmamış, Yitik, Bakaya sevgiler Ve yaşanmamış an ![]() ![]() ![]() Ve sen! ![]() ![]() Bir ışık makası gibi kesiyorsun hücrelerimi Enine boyuna ![]() Karanlığım sızlıyor gecelerce ![]() Yağıyorum üzerine üzerine ![]() Elveda sevgili sincabım! ![]() ![]() Bir sonraki yağmurla, Yeniden dönebilmek için sana; Tozuyorum, Buharlaşıyorum, Bulut olup uçuyorum özgürlüğüme |
![]() |
![]() |
|