![]() |
Bir Nedeni Yok. Yalnızca Öptüm.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Nedeni Yok. Yalnızca Öptüm....Olması gerektiği kadar fedakar biriyim aslında;daha fazlasını umma açıkçası ![]() Endişelerim,ideallerim,halletmeye çalıştığım meselelerim var ![]() Başkalaşmaya çalışıyorum ![]() Gözardı edilmiş tutumlar edinmek hoş ![]() Değişmek,hiç de zor değil ![]() Yalnızca özgür olabilsem, sorun kalmayacakmış gibi sanki ![]() Anlaşılmak istiyorum:sevdiğim bir şarkıyı herhangi biriyle paylaşırken aynı duyguları hissetmek arzusu bu ![]() Evet,tıpkı bu ![]() Sese,ahenge kapılırken,kendini müziğin ritmine verirken yanında bir diğerinin olabilmesi;görkemli bir anda birlikte sadeleşebilmek ![]() Birlikte dansedebilmek gibi ![]() Sen hastayken başucunda birinin sabaha kadar oturması gibi ![]() Arada bir alnındaki teri silmesi,üstünün açılmamasına dikkat etmesi gibi ![]() Bir başkası için hayatta kalma çabası gibi sanki ![]() Ölmek için değil,yaşamak için uğraşmak gibi ![]() Ummadan,hayal etmeden,sıradan,olduğu gibi doğal ![]() Ve ciddi ![]() Ciddi ciddi hayatla mücadele edebilme gücü ![]() Bu gücü yanyanayken yaratabilme yeteneği ![]() Ben bu yeteneğin bir parçası olarak sokuluyorum sana ![]() Masallarla geliyorum ![]() Efsanelerle geliyorum ![]() Herhangi bir insanın birikimiyle geliyorum aslında ![]() Art niyetsizim ![]() Bir nedeni yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük İskender ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|