![]() |
Sen Benim Onyedi Yaşımsın.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Benim Onyedi Yaşımsın..Sen benim onyedi yaşımsın ![]() Deli çağımsın ![]() ![]() ![]() Sen benim ayakkabılarımın arkasına ilk basışımsın ![]() İlk cigaram ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim ilk ütülü beyaz gömleğim ![]() İlk şiirim ![]() ![]() Yaşamı ilk farkedişimsin ![]() Sen benim onyedi yaşımsın ![]() ![]() ![]() Yazlık sinemanın kapısında saçları taralı bir oğlan ![]() Cebinde iki gazoz parası Gönlüne tarifsiz rüzgarlar dolan ![]() İki film bu akşam ![]() Birinde Yılmaz Güney oynuyor ![]() ![]() Bak Suat Sayın söylüyor cızırtılı plaktan: ' ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin aklımı perişan eyler ![]() Aşk masalından şarkılar söyler ![]() Beni hülyalara salan gözlerin ![]() ![]() ![]() Yazlık sinemanın kapısında saçları taralı bir oğlan ![]() Bir külah çekirdeği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim onyedi yaşımsın ![]() Deli çağımsın ![]() ![]() ![]() Aynaya ilk bakışım ![]() Babamla ilk kavgam ![]() Evden ilk kaçışımsın ![]() Serçeleri sevdimse senden ![]() Minibüslerde muavinlik ettiysem ![]() 'Bir Teselli Ver'i dinlediysem Orhan Gencebay'dan ![]() Emirgan'da çay içtiysem ![]() Tophane'de sabahçı kahvelerini öğrendiysem ![]() Nerden bildiysem şiirlerini Ümit Yaşar'ın ![]() Pazar sabahları kapının önünden geçtiysem ![]() İçimdeki kıpır kıpır bu soluk nereden ![]() ![]() ![]() Sen benim onyedi yaşımsın ![]() Deli çağımsın ![]() ![]() ![]() Okulu ilk asışım ![]() İlk kez birine gümüş kolye alışımsın ![]() Sen benim ilk sakarlığım ![]() ![]() ![]() Sen benim onyedi yaşımsın ![]() ![]() ![]() Mahallenin delikanlısı ![]() Elleri ceplerinde ![]() ![]() Başında kavak yelleri ![]() Şarkılar mırıldanıyor ![]() 'Zalimin zulmü varsa sevenin Allahı var' yeni çalıyor 45lik plaklardan ![]() Hayri Şahin ortalığı kavuruyor ![]() Mahallenin delikanlısı ![]() Cebinde iki gazoz parası ![]() Yüreğinde garip bir pıtırtı Alışmaya çalışıyor sana alışmaya ![]() Akşamları işportaya çıkıyor ![]() Bir defter ![]() ![]() ![]() Yani günler geçiyor onyedi yaşının bütün tadıyla ![]() ![]() ![]() Sen benim onyedi yaşımsın ![]() Deli çağımsın ![]() ![]() ![]() İlk maça gidişim ![]() ![]() ![]() Ben anamın muskasını nasıl astıysam göğsüme öyle güvendiğimsin ![]() Sabahları eskici geçiyor kapıdan Karşı komşu Nafile Teyze bakkaldan ekmek istiyor Çocuklar top kovalıyor mahallenin arsasında Bir bakıyorum cama da iki güvercin konuyor iyi mi ![]() Herşey güzel oluyor ![]() Bu hengame nasıl yakışıyorsa İstanbul'a bana da aşk öyle yakışıyor ![]() Anam koş kapa diyor muslukları ![]() ![]() Ben onyedi yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim onyedi yaşımsın ![]() Deli çağımsın ![]() ![]() ![]() Sen benim ayakkabılarımın arkasına ilk basışımsın ![]() İlk cigaram ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim ilk ütülü beyaz gömleğim ![]() İlk şiirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim onyedi yaşımsın ![]() Sen benim ![]() ![]() ![]() Sen benim herşeyimsin ![]() Hiçbirşeyimsin ![]() ![]() ![]() İbrahim Sadri |
![]() |
![]() |
|