![]() |
Saat Sabah Beş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saat Sabah BeşHava kararmış, neredeyse aydınlacak Yavaş, yavaş ruhumda ![]() ![]() ![]() Ve yağmur yağacakmış gibi hırçınken hava, Kendimi bir yaprak gibi hissediyorum dışarda ![]() Saat sabahın beş'i hafiften çakır keyifim, Rüzgar esiyor delicesine, İçinde beşiktaş civarından sahil kokuları ![]() Belkide iki aşığın kavgasını duyuyorum rüzgara karışmış ![]() Rüzgardan mı alkolden mi bilinmez sallanıyorum, Bazen öyle acımasızki rüzgar Üşüyorum, seni düşünüyorum, Titriyorum ![]() ![]() ![]() Düşünüyorum, sorguluyorum, üzülüyorum, ağlıyorum Ama içime, ağlayacak cesaretim yok ![]() ![]() ![]() Bir ara iki sevgili görüyorum yolda, sarmaş dolaş sevgi dolu, İçim burkuluyor, öylesine korkuyorumki aşktan ![]() ![]() ![]() Hah yağmurda yağmaya başladı işte En sonunda bulutlarıda ağlattım halime ![]() ![]() ![]() Hay aksi şemsiyemde yok ![]() Neyse zaten önemide yok, boşvermişim kendimi ![]() ![]() ![]() Yürüyorum, yavaş yavaş evime yaklaştım Sokak ışıkları, yapraksız dallar, bomboş sokak ![]() ![]() ![]() Sanki film gibi, bende filmin en komiği Ama en hüzünlüsü, en yeteneksizi, hiç güldüremiyor ![]() ![]() ![]() Kafamı kaldırıp bir ara aya bakıyorum Sonrada kendime ![]() ![]() ![]() Önümden geçen hamile kediden bile değersizim Şu boş sokakta, şu boş saatte ![]() ![]() ![]() Yağmurda iyice hızlandı Bende adımlarımı hızlandırsam iyi olacak ![]() ![]() ![]() Yoksa karamsarlığımla yağmuru bile alt edeceğim ![]() En azından birşey benim hakkımda iyi düşünsün ![]() ![]() ![]() İşte bizim sokak, Yine aynı park, yine aynı yol, yine aynı binalar ![]() ![]() ![]() Kapıyı açacağım ama biraz zorlanarak hah tamam açıldı işte Bu binaya girince kendimi güvende hissediyorum nedense? Aktör kapıyı açar, içeri girer, üzerini değiştirir, Yatağına uzanır ![]() ![]() ![]() Bu düşüncelerine birazda orada devam eder ![]() ![]() ![]() Son duyduğu ses sabah ezanıdır, birde güneşin göz kırpışını hisseder yanağında ![]() ![]() ![]() Uyur, uyur, uyur ![]() ![]() ![]() Rüyasında ne mi görmüştür ![]() ![]() ![]() Bilinmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|