![]() |
Dilsiz Yüreğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dilsiz YüreğimHer gece, İşgaline uğradığım yalnızlıklarda Sevdim o umut dolu gözlerini ![]() Boğazımda gecirilmiş soğuk iplere Ayaklarımda paslanmış zincirlere Aldırış etmeden, Her soluğumda gülüşlerini sevdim ![]() Dili olmayan yüreğimin, Hüznü hic solmayan gözlerimin Tek umudu olarak Yüreğindeki baharları sevdim ![]() ![]() ![]() İçimde büyüyen ırmaklara Acılarını verip Gözlerindeki ışıklarda ısınmayı sevdim ![]() Kesik kesik öksürmelerime inat Soluğuma cizilen kısa ömre inat Yüreğimin haritasındaki Gülüşlerinin sıcaklığını sevdim ![]() Karanlıkların bulutla yağdığı hasretine Varlığının mutluluklarını siper edip Gözyaşlarındaki ıslaklığını sevdim ![]() Yüreğimin ortasındaki yeşeren Bozkırların kurak yapraklarına inat Gönülden düşen sevgi yağmurlarını sevdim ![]() Her soluğunda yıldız olup Avuçlarında solan bir yürek olmayı sevdim ![]() ![]() Sarp dağların rüzgarlı tepelerinde Yetişen ucurum cicegi düşlerimle Mısralarında büyüdüğüm, Türkü yüreğinde ezgi olmayı sevdim ![]() ![]() İntihara kalkışan acılarında Yakıp kül olmayi sevdim ![]() Susmalarında bir nefes, Bakışlarında bir dem olmayı Senin yüreğinde bir nefes olmayı sevdim |
![]() |
![]() |
|