Artık Süslü Cümleler Kuramıyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Artık Süslü Cümleler KuramıyorumArtıık Süslü Cümleler Kuramıyorum Çekiniyorum Belki de![]() Belki Sacmalıyorum Artık Sözlerim de " Seni Seviyorumlar " " Özlüyorum lar Olmayacak " Artık Ayrılığı Kabullenmeye Çalısıyorum Belki de Anladım Sana Dokunmam Seni Hissetmem Sana Bakmam Yasak ![]() Canım Nasıl Yanıyor Bir Bilsen Eski Biz'i SEN'i Ne kadar Özlüyorum Ah Bi Bilsen ![]() Ben Sensizliğe Alısamadım Vazgecmek İstedim Olmadı Yapamadım Beni Bıraktığın İçin Ne Kadar Kızsam da Her Saniyem de Senin Hayalin Beni Benden Alıyor![]() Kalbim'deki Seni Bi Türlü Atamıyorum İşte![]() Tarifi İmkansız Bi Aşk Bu Biliyorum Ama Artık Etrafıma " Sahte Gülüşler " Dağıtmaktan Yoruldum ![]() Gülümseyişimin Sebebi Yok Artık ![]() "o" Çook Uzaklara Gitti Biliyorum Daha Nice Sensiz Bi Güne " Günaydın ! " Diyeceğim![]() Alısamıyorum Yapamıyorum Vazgecemiyorum ! ![]() Kalbim'e Söz Geciremiyorum ![]() Ah Ah Ümidim ![]() ![]() Canım Nasıl Yanıyor Kalbim Nasıl Ağlıyor Bir Bilsen ![]() ![]() Ben Seninle Hayata Tekrar Baslamıstım ![]() Elini Uzattığım da " Sonsuzluk Seninle Baslamıstı " Ayrılığı Kabullenemiyorum Ne Desem Ne Yapsam Faydası Olmıyacak Biliyorum Sen Yine Kendi Bildiğini Okuyacaksın Yine " Gelme " " Olmaz " " Bekleme " Diceksin ![]() Alısmam Gerekiyor Oyle Değil mi ![]() ?Unutmam Gerekiyor Değil mi ? Bana Birşey Söyle Nasıl Unuturum Seni ? Nasıl Vazgecerim ?Sen Unuttun mu ? Anılarımızı ? Kavgalarımızı ? Yasadıklarımızı ? Unutma Sakınnn ![]() A****** Sakın Unutma Beni![]() ![]() Zaman'da Artık Fayda Etmiyor Bana Zaman Ancak Anılarımızı Tazeliyor![]() " Hani Sen Bana Kızardım ya Tatlı Tatlı Bakardın Gözümden Hiç Gitmiyorr ![]() "Bugün Eski Mesajlarımızı Okudum İçim Acıdı Ağlıyamadım Ama![]() Artık Kimse Ağlamamı İstemiyor Ağladığım da Sucu Sende Buluyorlar Çünkü ![]() Hani Sana Yazdığım Mektupla |
|
|
|