![]() |
Adı Yok... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adı Yok...Adı yok sensizliğimin ![]() Kurşini bir gecede,mor hayaller düşlüyorum ![]() Yalnızlığa gebe gönlümün,doğum sancısı bu seslenis Elimde bir tutam çaresizlik otu, Ve kum saatinden akan her bir zerre kuma inat, Gelmeyeceğini bile bile bekliyorum ![]() Dört duvar odamın her köşesine suretin aksediyor İmkansız diye bir kelime var lugatte biliyorum ![]() Penceremden suzulen rüzgar,senden bahsediyor ![]() Sus diyorum,çık odamdan,üşüyorum, Dinlemiyor oysa Sokulup yanıma saçlarımı okşuyor Son yaktığım mum O`da yavaş yavaş eriyor Karanlıklardan nede çok korkuyorum İsimsiz bir yıldız yetişiyor imdadıma Gözlerime bakıp tüm ışıltısıyla parlıyor Ve ben ilk kez bir yıldıza dokunuyorum ![]() Adı yok sensizliğimin; Hayalinin ardından koşuyorum ![]() Tam yetiştim dediğim an, Bir taşa takılıp düşüyorum ![]() Ve bağırıyorum,avazım çıktığı kadar Sesim dağlara çarpıp yankılanıyor Bir bulut kümesinin içine saklanıyor Ne sen nede bi başkası duyuyor sesimi Uzayıp gidiyor böylece gece, Derin bir sessizliğe bürünüyorum ![]() Adı yok sensizliğin; Bilmiyorum hangi dilde?nece? İçinde sen olan rüyalar görüyorum |
![]() |
![]() |
|