![]() |
Ben Ne Kadar Sevdiysem Seni, Sen O Kadar Kirlettin Bizi. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Ne Kadar Sevdiysem Seni, Sen O Kadar Kirlettin Bizi.Bugün saçlarımı siyaha boyattım ![]() Zaten siyahtı neden yaptın, diye sorma ![]() Bugün saçlarımı matem havasına kattım ![]() Oldum olası siyah yakışır bana; bundandır ayrılıklara olan yatkınlığım ![]() Bugün saçlarımı siyaha boyattım, her bir teli yas tutar gidişine, sessizce ![]() ![]() ![]() Bugün sigaraya da başlamak istedim ![]() Artık kimse yanımda içmesin onu, kokusu burnuma geliyor sen içiyorsun sanıyorum ![]() Bilirsin çok severim onun kokusunu, hele bir de senin kokunla karışıp başımı döndürmesi yok mu? Gözlerim doluyor, dumandan mı sensizlikten mi yoksa ayrılık mı bu kadar koyuyor anlamıyorum ![]() Aslında sigara bahane; gözlerim doluyor, tutamıyorum bak ağlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Artık kız çocuklarını da sevmiyorum ![]() Yoldan geçerken selam vermiyorum insanlara, Ben günaydın demesem de gün geçip gidiyor, akşamın koynuna ![]() ![]() Saatlere de bakmıyorum ![]() Hele dakikalara asla ![]() Seni bana getirmeyecek üzerini karaladığım aylar; ben hep bir sonbahar gününde yaşıyorum ![]() ![]() ![]() Ne yalan söyleyim, keşkelerim var ![]() Keşke diyorum keşke hiç tanımasaydım onu ![]() Aşk denilen illete hiç bulaşmasaydı varlığım ve söküp atamıyorum seni, nasıl hücrelerime işlediysen ![]() Evet, bazen keşke diyorum ![]() Keşke başkalarında kalsaydı o gece, başka bir gecenin koynunda sabahlasaydı ve doğsaydı başka bir şehre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana dön demem gerekiyormuş, öyle dedi o çocuk ![]() Hala içimde büyütemediğim o çocuk varya, dudağını büktü gidişine, oturdu pencere kenarına ve hiç gelmediğin sokağımın anlamsız uzayışını seyretmekte ![]() Belki belki, benim ki de olmayacağını bile bile ihtimallere söz vermekte ama Dönüşün olmamalı sevgili ![]() ![]() ![]() Bir masaldın sen, dizimde uyurken sana anlattığım ![]() Uykuya dalması gerekirken sen, uyuya kaldım sevgilim senin yüzünden ![]() Ne desem boş, bir ayrılık temizler ancak bizi ![]() Ben ne kadar sevdiysem seni, sen o kadar kirlettin bizi ![]() Evet, sevgili ![]() ![]() ![]() Hem dönsen ne olacak ki? Yarım bir ben, benden başka herkeste olan bir sen ![]() ![]() ![]() Bu kadar zıtken özlemlerimiz, sarılsan başımı okşasan tekrar biz olabilir miyiz |
![]() |
![]() |
|