|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eyleme, geçtimelimde, pankartım, yürüyorum |
![]() |
Ben Eyleme Geçtim...Elimde Pankartım, Sana Yürüyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Eyleme Geçtim...Elimde Pankartım, Sana Yürüyorum..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TUVALDE Kİ ÖPÜŞ ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun, Bir iç savaştır yüreğimde Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() Seni beklemeye gidiyorum Ayrılık değil ki bu Bir uzun hava Çalınacak ![]() ![]() ![]() ![]() Hicran makamında kadehler vurulacak Özlem geceleri kapımıza dayanacak Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() Sürç-ü lisan olmasın bu aşk Avuçlarımda çocukluğumdan kalma dualar var, gel buyur nasiplen yarim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uğurladım eski sevdalarımı ![]() ![]() ![]() ![]() Çarmıha gerdiğim özlemlerimi azat ettim Huzur kazandım müzayededen ikimiz için Bol köpüklü bir kahve taşıdım bakışlarımla sana Yüreğimi istedin ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi desem ki bahar Şimdi desen ki yol var Beklemek bir köpek gibi yapışsa da paçalarıma, Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarkıların resmini çizebilir misin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çığlığımı tut ![]() ![]() ![]() ![]() Dar gelirli zamanların açlığını doyurmamız lazım Bu hayat bildiğin gibi değil ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Korkularımı bir caminin avlusuna bıraktım Acılarım ahşap bir bina ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yekpare gülüşler o zaman can bulacak Denizi hiç böyle mavi görmemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşler ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gelene kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() Ama tuvalde bir öpüş kalsın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|