Atma Artık Kalbim Ben Ölümü Özledim.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atma Artık Kalbim Ben Ölümü Özledim..Ne fazlasını istedim senden ne en iyisini aşkın ![]() ![]() Yetinmesini bildim hep olduğu kadarıyla![]() Ne elimi tuttun ne sevdiğini duydum bir kez![]() Ben hayatta iki kez yakaladım aşkı iki kez kaybettim Eskisini senle unuttum Y a şimdi seni kimle unutacağım![]() Pes ediyorum sevmelere,yenilmelere![]() ![]() Oysa mutlusun sanmıştım azda olsa sevdiğine inanmıştım ben hep sana ait kalmıştım sen sevmeyi başaramadın![]() ![]() Eskilere dair ne kaldıysa benliğimde birer birer fırlattım![]() Sen gönül eğlendirmek için vardın hep sevmek için değil Bense hep yanmak için vardım hep ağlamak için![]() ![]() Hiç sevmedin belki,hiç düşünmedin![]() ![]() Peki nasıl bu kadar inandırıcı olabildin ![]() Oysa vermedim sana verdiğim değeri kimseye her şeye vardım seninle![]() O güzel gülüşün çıkar mı sanıyorsun aklımdan o sesin hala çınlamazmı kulaklarımda kolay değil ceylan bakışlım bir anda siliverme k seni hiç kolay değil![]() ![]() İstanbul caddeleri lanet ediyor bana senin için akıttığım her göz yaşım beddua ediyor değmez diyor dostlarım![]() ![]() Değer be ceylan bakışlım her şeye değer sensizlik ![]() Deli özlem duyuyorum bakışlarına eğip geçiyorum başımı![]() Bilmiyorum pişman olup dönermisin geri![]() ![]() Ya da aşkın ne anlama geldiğini öğrenirmisin yada bir gün sende severmisi n beni![]() Ben şimdi sensizim,mutsuzumresimlerinide yırtmadım bakıyorum doyumsuz güzelliğine![]() Yüreğinde gözlerin kadar güzel olsa ne olurdu sanki![]() ![]() Şimdi dönüyorum sırtımı yaşanmışlara bi nefret büyütüyorum içimde![]() Seni her görüşümde kin besliyoru m aşkın üzerine seni sevmeleri n üzerine nefret bırakıyorum![]() Ben seni gerçekten sevmiştim![]() ![]() Şimdi çık Allah için beynimden kimle mutlu olacaksan ona gitt![]() ![]() Hiç bir aşk çalmasın kapılarımı![]() ![]() Yorgun düştü bedenim izin vermeyin göz yaşlarım ağlamama![]() ![]() ![]() İsmini unutturun dilim bana görmeyin gözlerim rastlarsa m bir gün ve artık atma kalbim ben ölümü özledim![]() |
|
|
|