![]() |
Sen Bulaştın Yine Kalemime |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Bulaştın Yine Kalemime"Dilime dolanmış Adınla başlıyorum sonu gelmez satırların en başına ![]() ![]() Sana dair harflerim, kalemimden akan mürekkebe bulaştı yine ![]() ![]() Silinmez bir daha ak sayfanın silüetinden ![]() ![]() Yazdığım her bir satır, keşkelerin dudağıma hapsolduğu buruk bir tebessüm suratıma çarpıyor senden yansıyanlarla ![]() ![]() Acıtıyor canımı, sızısı yakıyor genzimi, ağlamaklı oluyor gözlerim,yaşlar inat ediyor yanaklarımdan süzülmek için ![]() ![]() İlk defa pişmanlık duyuyorum oysaki ![]() ![]() Ve ilk defa kelimelerimin peşinden kalemimi isteyerek koşturuyorum ![]() ![]() -"Belki bir anda, bir virgülde veya ucu açık kalmış cümlemin sonundaki üç noktada seni yakalar umuduyla ![]() ![]() İkimiz için yazılmış senaryoda iki acemi aşığın üstlendiği rolün altında ezildik ![]() ![]() Yanlış zamanlarda, yanlış yerlerde repliklerimiz ezberimizi bozdu ![]() ![]() Rolümüzü yanlış oynadık ![]() ![]() Perde acımasızca kapandı yüzümüze, bir daha açılmamak üzere ![]() ![]() Üzerimize yıkılan dekorun altında kaldık ![]() ![]() Harap oldu duygular,ezildi umutlar, kırıldı can ![]() ![]() Ve can kırıkları batmaya başladı en can alıcı yerlere ![]() ![]() Kanıyor ![]() ![]() Kanatıyor ![]() ![]() Kan ağlıyor ![]() ![]() ![]() "Bir zamanlar Canımın attığı "sen",canımı yakıyor artık ![]() ![]() Ya yakmalı senin için biriktirdiğim tüm harflerimi ![]() ![]() Ya da yazmalı ![]() ![]() ![]() Kalemimle beraber bitene kadar "seni" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|