![]() |
Ey Aşk..!Seninle Oynuyor Bu Aşksız İnsanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Aşk..!Seninle Oynuyor Bu Aşksız İnsanlarEy aşk! Seninle oynuyorlar bu aşksız insanlar! Bakışlarını uzat bana ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle anlamlaştırayım hayatı ![]() ![]() ![]() ![]() Bakışlarını uzat bana ![]() ![]() ![]() ![]() Sende görsün beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakışlarını uzat bana ![]() ![]() Bakışlarını uzat bana ![]() ![]() ![]() ![]() Bakışlarını düşür sözlerime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ellerini uzatma bana ey aşk! Ola ki; tutamam ellerinden ![]() ![]() ![]() ![]() Tutamayışım iner yüreğine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ne olur ey aşk! Dokunma bana ![]() ![]() ![]() ![]() Sen beynimin dokunuşlarındasın ![]() ![]() ![]() ![]() Ona yakarışlarımdasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur y'ellere bırakma kendini ![]() ![]() Eller bilmez kıymetini ![]() ![]() ![]() ![]() İstersen hiç uğrama bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni seviyorum ya! ! bu yeter bana ey aşk ![]() ![]() Güzelsin sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemek senle orantılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ölümü kıskandıran tek 'var'sın ![]() ![]() ![]() İnsanlara ölümü sevdiren ve ölümü bu denli anlamlaştıransın ![]() ölümsün doğuşlara vesile olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur düşme ellere! Ne olur kapılma y'ellere! ! ! 'Eller kıymet bilmez' ![]() ![]() ![]() y'eller savurur seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşme düşme düşme ![]() ![]() ![]() ![]() Ben düş'tüm ![]() Sen düş ol |
![]() |
![]() |
|