![]() |
Seviyorum Ama Uzağında Olmak İstiyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seviyorum Ama Uzağında Olmak İstiyorum...seviyorum ![]() ![]() ![]() ama korkuyorum ![]() ya yarım kalan aşklar gibi benim aşkım da yarım kalırsa diye korkuyorum ![]() ![]() ![]() Bazen gözlerine bakmak ,gözlerinde kaybolmak istiyorum, bazen de seni hiç görmemek ![]() ![]() ![]() Seni günlerce görmemek, görmediğim her anda biraz daha seni içimde büyütmek ![]() ![]() ![]() Sonra içimde büyüyen sevgini yüceltmek istiyorum ![]() Karşıma ansızın çıkmanı ve boynuna sarılmak , özledim seni diye kulağına fısıldamak ![]() ![]() ![]() Bazen saçmalıyorum; giderse yanmaz canım diyorum ; Bazen de senden uzak kalmayı istememi gideceğin güne hazır olmak için düşündüğümü anlıyorum ![]() ![]() ![]() Ben sana olan sevdamı işte böyle çelişkiler içinde yaşıyorum ![]() Seviyorum ama seni özlemek istiyorum, Yanımda olmanı fakat bir o kadar da ulaşılmaz olmanı diliyorum ![]() ![]() ![]() Gözlerinde kendimi görürken bendeki seni saklamak istiyorum ![]() Diyorum ya bazen gitmenden korkuyorum ;işte bu yüzden de sevgimi senden saklıyorum ![]() ![]() ![]() Sevgin karşısında ne kadar aciz olduğumu anlamayasın diye çoğu kez sana kızgın yanlarımla yaklaşıyorum ![]() ![]() ![]() Ama seviyorum seni, hemde ölesiye seviyorum ![]() ![]() ![]() Sadece zamandan öğrendiklerimle kendimi aşkın her haline hazırlamaya çalışıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|