|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
emanet, etmiyorum, kahramanına, masal, yüreğimi |
![]() |
Bir Masal Kahramanına Emanet Etmiyorum Artık Yüreğimi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Masal Kahramanına Emanet Etmiyorum Artık Yüreğimi...bittin bende ![]() ![]() ![]() öylesine tükettim ki seni kalmadın yüreğimde ![]() Artık sevda sözcükleri takılınca aklıma adın gelmiyor dilime, Yeni bir sevdanın elleri var artık yüreğimde ![]() ![]() ![]() Şimdilerde sana dair tek bir hatıra var adını aklıma getiren, Herkese güvenememe neden olan terk edişin var ![]() ![]() ![]() Oysa güvenmeliyim şimdi kapımı çalan bu aşka, Herşeyimi emanet edip bir kez daha atmalıyım kendimi sevdanın kucağına ![]() ![]() ![]() Yapmalıyım bunu kendim için, Bu sevdanın saflığı için yapmalıyım ![]() ![]() ![]() Şimdi elveda sana, terk edişlerin kahramanı ![]() ![]() ![]() Kapım kapalı , yüreğim mühürlü sana, Yasaksın artık, sakın yeniden gelme kapıma ![]() ![]() ![]() Gidişinle ben kendimi sonbahara teslim etmiştim ![]() Şimdilerde baharları yaşıyor yüreğim, Hiç kurmadığım kadar gerçekçi hayaller var avuçlarımda ![]() ![]() ![]() Hem artık yıldızlara dalmıyor gözlerim, Karanlığı daha gerçekçi aydınlatan ışıklar var hayallerimin en kuytusunda ![]() ![]() ![]() Hani hep derdin ya gerçekçi ol, hayat acıtır insanı diye ![]() ![]() ![]() Haklıydın ![]() Gerçekçi olmak gerekirdi hayata karşı ![]() Ama o zaman kaybederdim seni, işte bu yüzden hep kaçardım gerçeklerden ![]() Ama şimdi korkmadan gerçekleri düşlüyorum, Bir masal kahramanına emanet etmiyorum artık yüreğimi ![]() ![]() ![]() Benim kahramanım bu sefer yüreğimi teslim alan, Beni sevdanın en saf tarafına inandıran, Sana rağmen aşkın güzel yanlarını bana yaşatan kahamanım yüreğimin sahibi ![]() ![]() ![]() Dedim ya artık gerçekler var avuçlarımda, Hem öğrendim ki her gerçek acıtmıyormuş insanın canını ![]() ![]() ![]() İşte bu yüzden sende kal olduğun yerde kendi gerçeklerinle, Sakın masallara kanıp çalma kapımı, Yapma bu hatayı ![]() ![]() ![]() Yoksa hiç olmadığı kadar gerçekçi olur hayat sana karşı ![]() İşte şimdi duy sesimi ve anla son cümlemdeki veda kelimesini ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|