![]() |
Duygusal Sevişme Tripleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusal Sevişme TripleriDuygusal Sevişme Tripleri bir teni inkar ediyor bedenim hasta beynim bir seni yaşanmış istiyor yitip bitenlerin çekip gidenlerin anlamı yok yastığım yorganım bir seni sarmayı istiyor bir seni yorulduğumun hayattan bir açıklaması yok zamansız titreyişim apaçık içimdeki tüm çiçekler solmuş suskunluğumun insanlara bir haykırması yok apansız özleyişim apaçık ve düşümdeki tüm kelebekler donmuş ve sanki gitmek üzereyim ve sanki o hep sevildiğim ama hiç sevinmediğim kuytuların gölgesinde öyle bir eylülde ki kıştan sonra yazdan önce albümlerce ah günlüklerce sığınmalar güzündeyim duygusal sevişme triplerinde arızalı kalbim bir sana atmayı istiyor gidip dirilenlerin kalıp ölenlerin izleri yok kalabalıklığım yalnızlığım bir sana varmayı istiyor bir sana gülüşünü bu yüzden süslüyorum gözyaşlarınla seni günlerdir bu yüzden anlayamıyorum anla ihanet utancım utancım yalnızlığım olduğundan suretini günlerdir bu yüzden çizemiyorum sayfalara bağışla bir kere daha içerken hayatı o gül rengi şarap tadında fark ediyorum ki en sevdiğin yolculuğun oluyor bu sen benim için ağlayamıyorsun |
![]() |
![]() |
|