![]() |
Niye Yoksun Yanımda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Niye Yoksun YanımdaGüzel gözler mi beklerdi ardımda, Güzel görmek isteyenimi ![]() ![]() Seviyor muydu bu yürek bilmeden İnat bu ya sevmeli birini Ya beni sevmezse ya özlemezse yüreğimi Canımı yine yakarsa dikeni Üzermiş onu özlemezmiş gözlerimi ![]() ![]() ![]() Gelişini bile kutlamadım Sevinemedim sevdiğime Bağıramadım avazım çıktığınca Aşkım diyemedim, gizli bahçemde gülleri açtıramadım Şimşekler yağmuru getirdi bana Seni niye getirmedi Niye seni göremedim bugünkü gibi Sarılamadım sana Sebep sensin bense seninim diyemedim Kollarım niye bağlı , kalbim savunmasız Niye ıslanmadık yağmurda niye kaçamadık her nesneden ![]() ![]() Bizim olan yerlere Çok mu gördün bir oturuşu bir bakışı Bir konuşmayı bile ![]() ![]() ![]() Sarılmadın bana hiç , gözlerime bile bakmadın Sevmek neydi, sevgi neydi Saygımıydı sevgi Aşk neydi fedakarlık mıydı ![]() ![]() ![]() Sevmedin biliyorum Özlemedin de ![]() ![]() Alışkanlık yaşattığın Sevişmek gibi , Buluşmak yine eskisi gibi Gözlerden ırak gönüllere yakın bir yerde Çok ihtiyacım var sana Hani bazen olur işte öyle bir şey, işte böyle bir şey dersin ya ![]() ![]() ![]() Bak döndüm sana Niye sevinmiyorsun, niye öpmüyorsun Hiç sevmedin beni Hiç arzu etmedin Niye yalancı çıktın her yalan gibi Her başlangıcı bir bitiş Bir bitişi sen başlattın ![]() ![]() ![]() Yapamam gidemem ki bir yere ![]() ![]() ![]() Diyemedim; söz sende, aşk ben de hep gizli kaldı |
![]() |
![]() |
|