Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
söyle, vazgeçen, şimdi

Şimdi Söyle Vazgeçen Kim...

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şimdi Söyle Vazgeçen Kim...

Bugün sekizinci günUmrunda omadığımı anlayışımın sekinci kara günüAma niye bu kadar canım yanıyor anlamıyorum Zaten bunu kabullenişim değilmiydi bu adı konmamış ilişkinin son noktasıZaten değer verdiğim kim benim için değerliyken önemsemişti beni Yada sen bana ne vermiştinki ben yokluğun canımı acıtacak kadar kapılmıştım sanaHer 'seni seviyorum' diyebildiğim çekip gidebilmişken, ezip geçebilmişken, yakıp yıkabilmişken 'seni seviyorum bile diyemediğim senmi dönüp bakacaktın ardınaKızgın değilim sana kırgın hiç değilKızgınlığım sadece kendime ne ezip geçenler kaldı aklımda, ne pişman olup dönmek isteyenler umrumdaSadece seni düşünüyorum ve kızıyorum kendimeHerşeye göz yummalı yanımda olmanın, sesini duymanın keyfini çıkarmaya mı çalışmalıydım diyorumSonra yine kızıyorum kendime bunu düşünebildiğim, böyle söyleyebildiğim için Acizsin diyorum, zayıfsın, basitsin diyorum Her seferinde kendinden bu kadar kolay vazgeçebildiğin için hep kaybeden, hep vazgeçilen sen oldun diyorumSonra susuyorumSonra yine başlıyorum kendimle hesaplaşmaya bu sefer sakinliyorum kötü birşey yapmadın sadece sevmek istedin, bu fırtınalarla dolu hayatta yaslancak bir omuz, tutunacak bir dal aradın, kimseyi kırmak, incitmek istemedin hep kırılan sen oldun diyorum acıyorum kendime Yani anlayacağın birtanem kendimle savaşıyorumKendimle savaşım Başkalarının kırdığı onurumu, başkalarını yaraladığı benliğmi birde ben kanatıyorum Biliyorum birgün geçecek bu sancı Ben yine ben olacağım hiç akıllanmayacak deli yüreğim, hep acıyacak,her gelen kanatacak acımadan ama o hiç akıllanmayacakSenden vazgeçmek kolay olmayacak elbette ama vazgeçeceğim Birgün karşılaşacağız ve konuşmaya çalışacağız belki Belki hiç konuşmayacağız , bilmiyorum kestiremiyorum Konuşursan sözlerinle suçlayacaksın beni Konuşmazsan gözlerinleSen bitirdin bu adı konmamış saçmalığıSaçma sapan şeylere üzülerek, manasız şeylerle sorun çıkararak sen gittin sen vazgeçtin diyeceksinVazgeçerenin sen olduğunu görmezden gelerekBelki daha başka şeyler Ama her kelimenle, her bakışınla beni suçlayacaksın Sen ne yaşadın , hayat neler götürdü yüreğinden bilmiyorumAma bende seni suçluyorum işteSenin yaptığını yapıyorumKolay olanı seçiyorumSuçlu sensin Hiç izin vermedin, hiç yaklaştırmadın kendineHep bir adım uzağımdaydınBazen çok daha fazlasıBen yanına geldikçe sen geri gittinKaçtınSevmekten korktunBu acımasız hayatın yokmuydu bizede bir şansı O vermiyorsa biz alamazmıydık zorlaBen herşeye katlanırdım, herşeyi göze alırdım uğruna ama sen hiç güç vermedin bana Hiç yanımda olmadınVazgeçen sendin Yada ben tek başına bu adı konmamış saçmalıkta en başından

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com