Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çığlıklara, hapsetiğim, şarkılarım

Çığlıklara Hapsetiğim Şarkılarım Var

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çığlıklara Hapsetiğim Şarkılarım Var

Çığlıklara hapsettiğim şarkılarım var benim Sessizliğin içinde ağır aksak yürüdüğüm yollarım var Bir yerlerde takılıp düşsem de, tekrar kalkabiliyorum ayağa Ama dizlerimde yaraların izleri kalıyor, silinmiyorlar

Yarım kalmış hikayelerin tamamlanmamış cümlelerinde buluyorum kendimi Ne tamamlayabiliyorum, ne tamamlanabiliyorum Bir yanım hep eksik, hep kırık Dünyam bir bir yitirdi renklerini Ne deniz mavi eskisi gibi, ne de gökyüzü Korkularım bırakmıyor peşimi Adımlarıma yapışmışçasına nereye gitsem benimle geliyorlar adeta

Sesleri duymaktan yoksun kulaklarım, sözcükleri söylemekten korkan dudaklarım varZaman hiç bir şeye aldırmadan devam ediyor yoluna

Ya ben gecikiyorum zamana, ya da geç kaldıklarım erken çıkıyor karşıma

Bu sensizliğim mi, yoksa yalnızlığım mı bilmiyorum Bir bilsen Seni her özlediğimde bir nokta bıraktım duvarlarıma Eğer bir gün gerçekten tutarsam ellerini, bakıp ta görürsem gözlerindeki o sevdalı hali, o noktaları birleştirip sevdanın kalemiyle, mutluluğun resmini çizeceğim dünyaya

İşte o gün yine masmavi, berrak bir güne uyanacak deniz Bulanıklığını benden uzağa atacak Bütün gecelerim sabaha varacak Ve bir daha hiç gece olmayacak

Sensiz geçen günlerimin hesabını yarınlardan soracağım Sevinçlere boğulacak içimdeki çocuk Yeniden seveceğim yağmurları Hiç söylenmemiş, hiç dillenmemiş kelimeler fısıldayacak rüzgar Hiç kimseler bilmeyecek, duymayacak, anlamayacak

Korkuyorum işte Korkularımı büyütüyor zaman gitgide Ne olur izin verme korkmama, kendimden kaçmama

Geç kalmama izin verme kendime, geç kaldıklarımınsa önünde bırakma

Gözlerim Gecenin Siyahında Dansederken…

Tadını Unuttuğum Bir Duygu Kondu Yüreğime

Sen

Geldim

Neden ?

Yüreğin İstedi

Son Kez

Kırdım Yüreğimin Kilidini

Şimdi İyi Dinle…

Sen

Sevgiye Aç Yüreğim

Tükenen Umudum

Kendini Kaybetmiş Cümlelerim

Acıtmayan Hüznüm

Akmayan Gözyaşım

Vazgeçmeyi Bilmeyen Özlemim…

Sönmeyen Işığım

Renksiz Düşlerim

Başı Boş Yalnızlığım

Yine Sen

Dur Durak Bilmeyen Zaman

Kurduğum Hayal

Korktuğum Gerçek

Sakladığım Sır

İçimi Titreten Aşk

Ve Sen

Özlediğim Asi Yanım

Korkularımın Çığlığı

Duy Beni

Geç Kaldın Bana Ben Gibi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com