Çığlıklara Hapsetiğim Şarkılarım Var |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çığlıklara Hapsetiğim Şarkılarım VarÇığlıklara hapsettiğim şarkılarım var benim ![]() Sessizliğin içinde ağır aksak yürüdüğüm yollarım var Bir yerlerde takılıp düşsem de, tekrar kalkabiliyorum ayağa![]() Ama dizlerimde yaraların izleri kalıyor, silinmiyorlar![]() Yarım kalmış hikayelerin tamamlanmamış cümlelerinde buluyorum kendimi ![]() Ne tamamlayabiliyorum, ne tamamlanabiliyorum![]() Bir yanım hep eksik, hep kırık![]() Dünyam bir bir yitirdi renklerini![]() Ne deniz mavi eskisi gibi, ne de gökyüzü![]() Korkularım bırakmıyor peşimi![]() Adımlarıma yapışmışçasına nereye gitsem benimle geliyorlar adeta![]() Sesleri duymaktan yoksun kulaklarım, sözcükleri söylemekten korkan dudaklarım var ![]() Zaman hiç bir şeye aldırmadan devam ediyor yoluna![]() ![]() Ya ben gecikiyorum zamana, ya da geç kaldıklarım erken çıkıyor karşıma ![]() ![]() ![]() Bu sensizliğim mi, yoksa yalnızlığım mı bilmiyorum ![]() Bir bilsen![]() Seni her özlediğimde bir nokta bıraktım duvarlarıma![]() Eğer bir gün gerçekten tutarsam ellerini, bakıp ta görürsem gözlerindeki o sevdalı hali, o noktaları birleştirip sevdanın kalemiyle, mutluluğun resmini çizeceğim dünyaya![]() ![]() İşte o gün yine masmavi, berrak bir güne uyanacak deniz ![]() Bulanıklığını benden uzağa atacak![]() Bütün gecelerim sabaha varacak![]() Ve bir daha hiç gece olmayacak![]() ![]() ![]() Sensiz geçen günlerimin hesabını yarınlardan soracağım ![]() Sevinçlere boğulacak içimdeki çocuk![]() Yeniden seveceğim yağmurları![]() Hiç söylenmemiş, hiç dillenmemiş kelimeler fısıldayacak rüzgar Hiç kimseler bilmeyecek, duymayacak, anlamayacak![]() ![]() Korkuyorum işte ![]() Korkularımı büyütüyor zaman gitgide![]() Ne olur izin verme korkmama, kendimden kaçmama![]() ![]() Geç kalmama izin verme kendime, geç kaldıklarımınsa önünde bırakma ![]() ![]() ![]() Gözlerim Gecenin Siyahında Dansederken… ![]() Tadını Unuttuğum Bir Duygu Kondu Yüreğime ![]() ![]() Sen ![]() ![]() Geldim ![]() ![]() ![]() Neden ? Yüreğin İstedi ![]() ![]() Son Kez Kırdım Yüreğimin Kilidini ![]() ![]() ![]() Şimdi İyi Dinle… Sen ![]() ![]() Sevgiye Aç Yüreğim Tükenen Umudum ![]() ![]() Kendini Kaybetmiş Cümlelerim ![]() ![]() Acıtmayan Hüznüm ![]() ![]() Akmayan Gözyaşım ![]() ![]() Vazgeçmeyi Bilmeyen Özlemim… Sönmeyen Işığım Renksiz Düşlerim Başı Boş Yalnızlığım ![]() ![]() ![]() Yine Sen Dur Durak Bilmeyen Zaman ![]() ![]() Kurduğum Hayal ![]() ![]() Korktuğum Gerçek ![]() Sakladığım Sır ![]() ![]() İçimi Titreten Aşk ![]() ![]() Ve Sen Özlediğim Asi Yanım ![]() ![]() Korkularımın Çığlığı Duy Beni Geç Kaldın Bana Ben Gibi ![]() |
|
|
|