![]() |
Çığlıklara Hapsetiğim Şarkılarım Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çığlıklara Hapsetiğim Şarkılarım VarÇığlıklara hapsettiğim şarkılarım var benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım kalmış hikayelerin tamamlanmamış cümlelerinde buluyorum kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesleri duymaktan yoksun kulaklarım, sözcükleri söylemekten korkan dudaklarım var ![]() ![]() ![]() ![]() Ya ben gecikiyorum zamana, ya da geç kaldıklarım erken çıkıyor karşıma ![]() ![]() ![]() Bu sensizliğim mi, yoksa yalnızlığım mı bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte o gün yine masmavi, berrak bir güne uyanacak deniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz geçen günlerimin hesabını yarınlardan soracağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyorum işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geç kalmama izin verme kendime, geç kaldıklarımınsa önünde bırakma ![]() ![]() ![]() Gözlerim Gecenin Siyahında Dansederken… ![]() Tadını Unuttuğum Bir Duygu Kondu Yüreğime ![]() ![]() Sen ![]() ![]() Geldim ![]() ![]() ![]() Neden ? Yüreğin İstedi ![]() ![]() Son Kez Kırdım Yüreğimin Kilidini ![]() ![]() ![]() Şimdi İyi Dinle… Sen ![]() ![]() Sevgiye Aç Yüreğim Tükenen Umudum ![]() ![]() Kendini Kaybetmiş Cümlelerim ![]() ![]() Acıtmayan Hüznüm ![]() ![]() Akmayan Gözyaşım ![]() ![]() Vazgeçmeyi Bilmeyen Özlemim… Sönmeyen Işığım Renksiz Düşlerim Başı Boş Yalnızlığım ![]() ![]() ![]() Yine Sen Dur Durak Bilmeyen Zaman ![]() ![]() Kurduğum Hayal ![]() ![]() Korktuğum Gerçek ![]() Sakladığım Sır ![]() ![]() İçimi Titreten Aşk ![]() ![]() Ve Sen Özlediğim Asi Yanım ![]() ![]() Korkularımın Çığlığı Duy Beni Geç Kaldın Bana Ben Gibi ![]() |
![]() |
![]() |
|