Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşktım, aşıktım, gecebilirdim, geçtim, vaz

Aşk'tım Aşık'tım Vaz Gecebilirdim Gectim De

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk'tım Aşık'tım Vaz Gecebilirdim Gectim De

Aşk’tım
Aşık’tım
(vaz) gecebilirdim
Geçtim

Gitmelere dönüyordum
Nice seller götürüyordu
Yaşanmışlıklarımı beraberinde
Bir ana sığdırdığım
Bin ömür hayatım
Vazgeçmek aşkın kendisiydi
Ben seni değil
Aşkı sevmiş
Vazgeçmeyi kabullenmiştim
Şimdi güncemde bana kalan
Sensiz yokluk
İçimde eriyen
İçimde eriten
İçimi sarsansenden bana kalan bir ömürlük alıntılar

Ben seni kimseler olmadığı için değil kimse olamadığın için sevdimAşkı en masum yerimde yoklayıp sana yürümeyi yeni öğrenen bebekler gibi düşe kalka geldim
Ellerimden tutmaya bilirdinBeni sevmeye bilirdinİçinde bana akan teninin adını “aşk” koymaya bilirdin ki sen yine bilirdin herşeyi bildiğin gibi
Sen beni gizli seviyordun bense en aşikarlığındaydım sevdamınVazgeçmelerin bana düşeceğini nerden bileblirdim?
Bu senden kaçmak değil bu içimde yitirdiğim kendimdendirÇünkü ben sana gelmekle tüm bildiğim öğrendiğim beni ben eden herşeyden vazgecerek geldimBen sana gelirken kendimden geçtim
Aşk için şimdi senden geçiyorumBir ömrü bir ana sığdırarak kendimi senli düşlerin en törpüsüz yerine itiyorumHer uykuya dalışımda törpülenmeyen yanlarının yüreğime tenime takılıp acıtsın diye

Sen adını bana acı ile öğreten
Adını biliyorum
Adını öğrendim
Adın Aşk

Suretinse bir yokluk
Suretinse unutulmaya mahkum
Suretinse hiç yaşamamışlığım
Aynaların aksinde

Yoklukla barışmayan ruhum varlığına inandığı günlerde seni tanıdıSen ne cennet olabiliyordun ne de cehennem Sendeliyordum seninle Ne dokunabiliyorduk ne de yanabiliyorduk ellerimiz de
Rüyalarımda gördüklerim aynadaki ters iz düşümleri gibiydi Seni tanımıyordum Aşk’ı görüyordum Yaklaştıkça sanaSana yaklaştıkça biraz daha yabancı oluyordum
Gecenin en son noktasında kendimden yitiyor sana doğamıyorken senin aşk’ında kayboluyordum

Bizimkisi suretsiz bir Aşk’tı
Sen beni bende seni tanımıyorduk
Tanıdığımda ise Aşk’ın vazgeçmek olduğunu hatırlamak bana düştü

Sen kendini karanlıklar olarak nitelerdinBense aydılığında yürüyordum seninAramızda ki yabancılık böyle başladı
Sen ben de seni ben de sen de beni görüyorduk
Aynalar yalancı Aşk ise gerçekti bize

Susmalarının ardında saklanan sen aslında seni yansıtmıyorduBen sen de Aşk’ı görüyordumBunu farkettiğim de ise bana Aşk’ın vazgeçilmezi olan (vaz)geçmeyi kabullenmek kaldı

Şimdi biz; bir birini tanıdığı kadar birbirine yabancı İki insan iki Adı konulmamış bir duyguyuz

Aşk’tım
Aşık’tım
(Vaz) gecebilirdim
Geçtim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com