Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatabilicek, aski, bizlere, gerçek, olan, yasayan

Var Mi Gercek Aski Yasayan Var Mi Bizlere Bunu Anlatabilicek Olan?

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Var Mi Gercek Aski Yasayan Var Mi Bizlere Bunu Anlatabilicek Olan?

Felsefecilerinde acikladigi gibi insan kendini mutlu edeni seviyor,yani seni seviyorum cumlesinin sonunda bir cunku gelir'Seni seviyorum cunku beni mutlu ediyorsun' gibiPeki ya ASK nedir diye sordum kendimeEvet ya ASK neydi? Ask da sanirim mutlu olmamamiza ragmen tutku ile baglanmaktiTamamen mutsuzluk degil tabiki ama baglaniyoruz yine de hicbir aciklamasi yok oylesine yaziyorum cunku ASK ne bilmiyorum bu zamana kadar SANIRIM ASIK OLMADIM,kimseye bu derece bu buyuk bir tutku ile baglanmadimEger ilerde gercekten bu aski bulursam o benim icin bir ILK ayni zamanda SON olur ILK ASKIMMutlulugu hakettigimi dusunen kisi gelip kendisi bulucak bir anda karsima cikacak EVET BEN GELDIM diyecek tam olarak oyle demese bile Ben onunla bir omur gecirmeye hazir hissedecegim kendimi ve iste o zaman onu kaybetmemek icin caba sarf edecegimHer animda beni mutlu etmesini bekleyemecegim cunku onun iyi gununde kotu gununde yaninda olacagima and icecegimO uzuldugunde bende uzulecegim,mutlu oldugunda sevinecegimHerkesin agzinda artik sakiz olan ASKIM kelimesini ona kullanmayacagim SEVDIGIM diye hitap edecegimUmarim hepimiz gecmisimizde yasadiklarimiza,secdiklerimize pismanlik duymayiz ve o dogru insani bulup cok zaman beraber oluruz

Var mi gercek aski yasayan var mi bize bunu anlatabilicek olan?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com