![]() |
Biz&Quot;,Uzaklığımızdık Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biz&Quot;,Uzaklığımızdık Sevgiliİki şehir değildi uzaklığımız, Uzaklığımız "biz"dik sevgili ![]() Aynı yasaklara farklı zamanlarda yakalanmıştık Sen orda,ben burda Ortak suçlarla yargılandık ![]() O halde bir "biz" olmalıydı ![]() ![]() ![]() Sen,kapalı adreslerde Günlük hayatın sıradanlığında Kaybettirmiştin izini ![]() Benimse ne sana ulaşacak gücüm kalmıştı, Ne de yerini dolduracak bir yalanım ![]() Sıradışı bir aşka sıradan şiirler Yazıp,durdum küçük dünyamda ![]() ![]() ![]() Bazen küçük mucizeler yaratmayı, Seninle aynı güneşe yüz sürmeyi düşledim ![]() İstedim ki çocuk avutur gibi Bağrına bas beni şefkatli bir sevgiyle, Sensizliği hatırlatan ne varsa unuttur bana ![]() ![]() ![]() Ama olmadı yapamadım,yapamadın ![]() ![]() ![]() Başımı kaldırınca kendi küçük dünyamdan Gördüm ki sana düşmüş düşüm, Mucizeler yaratamamışım "biz"e ![]() ![]() ![]() Başka aşklara doğmuş güneş, Çocuklar avutulmayı beklemiş ![]() Sevgi elini çekmiş şefkatlerden, Her şey sensizlik olmuş ![]() ![]() ![]() Ve anladım ki böyle bir vuslat olmayacak Çünkü olursa,biter uzaklık ![]() Çünkü olursa,"biz" biteriz sevgili ![]() |
![]() |
![]() |
|