![]() |
El Çırpmakta Varmış Gözyaşlarıma-/ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() El Çırpmakta Varmış Gözyaşlarıma-/Yaşadığımız pişmanlıklardan ders almamız gerekir kimi zaman ![]() ![]() Pişman olmayan insan yoktur ya doğruymuş ![]() ![]() ![]() Yaptığımız hataları tekrarlamamak gibi hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yazıkki hak edilen değerde olmuyormuş insan ![]() İnanmazdım yaşamadan… Kahkaha sesleri duyulur uzaktan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülücükler gösterir beyaz yüzünü ![]() ![]() ![]() Yaşanamayan aşkın geride kalan gözyaşları sahnede şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama anlamıyormuş insan yaşamadan ![]() ![]() Seni anlamaya çalışıyorum anlıyor musun Sen ‘ i ![]() ![]() Sen gibi davranıyorum şimdi ![]() Kısık gözlerle bakıyorum güneşe ![]() Dünya fani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ders çıkarıyorum şimdi yaşadıklarımdan ![]() ![]() Yaptıklarımı bir daha yapmamaya yeminliyim! Ne kadar hatam varmış oysa ![]() ![]() Bitiriyorum maziyi kapatıyorum defteri ![]() Söylenecek sözleri söyledim ![]() her şeye rağmen “BİTTİ” ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|