![]() |
Aslında Ben Hiç Sevilmedim Ki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aslında Ben Hiç Sevilmedim KiAslında ben hiç sevilmedim ki Acabalar üzerine kuruldu hayatım Acaba sevdimi? Hah seviyor işte diyemeden bitti en sevdiğin ![]() ![]() ![]() Aslında ben hiç sevilmedim ki Sadece öyle sandım Sanılar üzerine çok düşünüyorum bu aralar Belki bunuda böyle sanmak istemişimdir ![]() ![]() ![]() Aslında ben hiç sevilmedim ki Bir deniz kıyısına vuran dalgalar gibi yok oldu gitti sevgilerim Bir hazan rüzgarı gibi Bir ağacın dökülen sarı sapsarı yaprakları gibi soldular ![]() ![]() ![]() Aslında ben çok sevildimde ben mi sevemedim ![]() ![]() ![]() Acaba yeteneksiz olan benmiyim Sevemediği için herşeyi yapan ona bir çiçek gibi davranan ![]() ![]() ![]() Hadi diyince ayaklanan tıpkı bebeği gibi ![]() ![]() ![]() Artık kimin beni sevdiğinden kimin sevmediğinden de emin değilim Gökyüzünde uçan kuşlar bile eminken kimin sevgisine muhtaç olduklarından Ben değilim işte ![]() ![]() ![]() Bu bir kayıpsa benim için, en ağırını yaşıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() Aslında ben hiç sevilmedim Ama emin olduğum beni rahatlatan tek birşey var dostlar Öylesine çok sevdimki, öylesine derinden, ölesiye kadar ![]() ![]() ![]() Belkide birdaha böylesine hiç sevmemecesine çok sevdim ![]() ![]() ![]() Daha doğrusu sevmiştim |
![]() |
![]() |
|