![]() |
Bir Akşamın Yalnızlığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Akşamın YalnızlığıBir akşamın yalnızlığında , sensiz bir gecenin başlangıcındayım ![]() ![]() ![]() Sesini gündüzün günbatımında bıraktım ![]() ![]() ![]() Hayalin ise yanıbaşımda capcanlı ayakta duruyor ![]() ![]() ![]() Cismin ise uzaklarda, yüreğin benle mi bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Hep bir şüphe kemiriyor içimi senle ilgili ![]() ![]() ![]() Ayrılık gününden korkuyorum tam sana alışmışken ![]() ![]() ![]() Alıştırmak istemiyorum bu yüzden kendimi sana ![]() ![]() ![]() Kaçıyorum hep yüreğimin demir parmaklıkları ardına ![]() ![]() ![]() Ama hep sen varsın, senle doluyum, seninim sadece ![]() ![]() ![]() Senin üzüntünle muzdarip, neşenle gülüyor gönlüm ![]() ![]() ![]() Bana hem çok yakın, hem de öyle uzaksın ki! ![]() ![]() ![]() Bitap düşüyor kırık gönlüm şefkatinin uzaklığından ![]() ![]() ![]() Yüreğinden gelen sözlerle huzura eriyor konuşurken ![]() ![]() ![]() Seni dinlerken susmak istiyorum, anları hafızama kazımak, Neden konuşmuyorsun dediğinde bile verecek cevabım yok ![]() ![]() ![]() Yanında heybetinden dilim tutuluyor sanki, ben dut yemiş bir bülbül ![]() ![]() ![]() Sen ise açılıyorsun bir başka oluyorsun yanımda ![]() ![]() ![]() Söz denizinde akıntıya kapılmış bir sandalım ben karşında ![]() ![]() ![]() Denize açılma cesareti göstermiş ama yüzmeyi bilmeyen, Bir o kadar da boğulmaktan korkan ve küreklerini , Köpekbalıklarıyla savaşırken kaybetmiş ![]() ![]() ![]() Sabrınla sür beni gönül denizine, aşkın şelalesine ![]() ![]() ![]() Yokolmaya hazırım sularının bağrında ![]() ![]() ![]() Bu akşamın yalnızlığında ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|