![]() |
Bir Şeyler Büyüyor İçimde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Şeyler Büyüyor İçimdeBirşeyler büyüyor içimde Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Her gördüğümde seni Ya da her görme ihtimalimde Birşeyler oluyor içimde Anlamamazlığa vuruyorum ![]() ![]() ![]() İstemiyorum bağlanmak Ama her seferinde öyle çekiyor ki gözlerin Ve ben her seferinde öylesine dalıyorum ki Kaçamıyorum ![]() ![]() ![]() Kaçamıyorum senden Birşeyler büyüyor içimde Bazen bir coşku dalgası dolduruyor içimi Bazen bir hüzün bulutu,ruhumun sisi ![]() ![]() ![]() Acı veriyorsun bana Çok yakınsın ama çok uzağımda Yasaksın,başkasınınsın Ölümden öte köy bu galiba ![]() ![]() ![]() Öyle zor duruyor ki ellerim İstiyorum,istiyorlar tenine dokunmak Yanmak,yanmak,yanmak Alev alev,günahın ateşiyle Haramın,yasağın cazibesinde Birşeyler büyüyor içimde ![]() ![]() ![]() Kaçmaya çalışmadan baksam gözlerine Yanaklarına dokunsam,boynuna Herşeyinle hissetsem seni Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birşeyler büyüyor içimde Seviyorum,seviyorum,seviyorum Korktum Ama bağlandım sana işte ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|