Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitmişlik, gidişin, tükenmişlikti

Bitmişlik Ve Tükenmişlikti Gidişin

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bitmişlik Ve Tükenmişlikti Gidişin

Bildigim,bilmedigim ne varsa kaldı beni caresiz,gurursuz bıraktıgın o yerdeBir umut bile kalmadı senden su yaralı durmaksızın kanayan kalbimdeacı içimi kemirirken yanımdaki dostcan bildiklerimde tek tek bırakıp gittiler arkalarına bakmadan bir söz söylemeden tıpkı senin gibiAma ben yine burdayım beni careiz gurursuz ıraktıgın o yerde umut yok içimde sana dair sadece bekcisiyim buranınkimseler kalmasın benim gibi caresiz,gurursuz bu yerde diye

Ne care kaldı tükenecek ne gurur kaldı bitecek onlarda bırakıp gitti beniugramaz oldu buraya UMUT,korkar oldu o da burda umutlulugunun bitecegindenGİDİŞİN,GİDİŞİN okadar sessiz oldu ki inanmadım;gitti dediler:Hayır dedim bekledim ama dogruymus gitmişsin,beni bırakmıssın bu sehirde TEK BASIMA

Ve artık BENDE tükendim carem gibi bittim gururum gibiŞimdi bende senin gibi yalnızlıkları alıp yanıma gidiyorum tıpkı senin gibi SESSİZ SEDASIZ bu sehirde arkama bakmadan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com