![]() |
Sen Benim Masumiyetimdin Kirlendim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Benim Masumiyetimdin Kirlendim.Yine c/aldin benden bin parca ![]() Sen benim masumiyetimdin ![]() ![]() Rüya! Baktim sana bu dedim benim hasretim bu benim bekledigim istedigim bu ![]() Benim masumiyetimicimde eksik olan bu ! Sonra farkettim rüya oldugunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüregimi ezdin yineezik bir yürekle yasamaktan biktim ![]() Sen nezaman oldunki benim? sen benim cocuklugumdaki masumiyettin ![]() ![]() Kirlendim ![]() ![]() Büyürken sende biraktim beni ben yapan herseyi ve kücük bir bedende kocaman bir kadin olmusum meger ![]() Sen bakamadigimdoyamadigim(sin) ![]() Uyandim ![]() ![]() Ama hala etkindeyim gözlerimi her actigimda icimdeki o bosluk hep sana ait ![]() Sen hatirliyormusun beni ? Hafizani zorlayinca gel(e)biliyormuyum aklina? Yoksa coktan kaybolup gittimmi yeni yarattigin hayat'ta? Yüzünü özledim seni izlemeyi gözlerine baktikca sende kaybolan yasadigini tekrar hatirlayan kendim'i özledim ![]() Sana sayfalar dolu yazmaktan hic yorulmadi ellerim ![]() Ama yüregim eskidi ![]() ![]() ![]() Belki bir sansimiz daha vardir ölümden sonra? Bir daha tutarsan ellerimi sakin birakma ![]() |
![]() |
![]() |
|